Yoghurt-bars met zomerfruit

Yoghurt is niet alleen ’s ochtends lekker, maar bijvoorbeeld ook als basis om te gebruiken voor verschillende snacks of desserts. Wij gebruiken, vanwege de volle smaak en stevige structuur, Griekse yoghurt, maar je zou ook magere kwark kunnen gebruiken. Lekker voor na het eten of als tussendoortje! 

INGREDIËNTEN:

– 200 gram ongezouten noten
– 170 gram Griekse yoghurt 0%
– 1 eetlepel vloeibare honing
– 60 gram diepvries frambozen en bosbessen

BEREIDINGSWIJZE:

Doe de gemengde noten in de keukenmachine en maal fijn. Bedek de bodem van het diepvriesbakje met bakpapier. Verdeel de gemalen noten erover en druk aan met de bolle kant van een lepel.

Doe 170 gram yoghurt in een kom en roer de honing erdoor. Doe het bevroren fruit in de keukenmachine en maal fijn. Meng de fruitpuree door de rest van de yoghurt.

Roer de witte en paars-roze yoghurt door elkaar, maar roer niet te veel. Zo blijven beide kleuren zichtbaar. Verdeel het yoghurtmengsel over de notenbodem. Druk niet te veel aan, anders kan de notenbodem loslaten. Sluit het diepvriesbakje af met de deksel en laat in 3 uur hard worden in de vriezer.

Neem de bevroren yoghurt met behulp van het bakpapier uit het bakje. Laat 10 min. op temperatuur komen en snijd in 12 reepjes. Bewaar de repen die je later wilt eten in het afgesloten bakje in de vriezer.

VOEDINGSWAARDEN (per stuk):

Kcal: 100
Eiwit: 3 gram
Koolhydraten: 8 gram
Vetten: 6 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.