In the gym met Winston: “Ik houd wel van een weddenschap!”

Winston Gerschtanowitz over zijn trainingen bij 3SIXTY5
De succesvolle media-ondernemer, televisiemaker en presentator Winston Gerschtanowitz presteert op hoog niveau. Daarvoor moet je jezelf fit en scherp houden. Kan niet anders. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij daar hard voor werkt, net als voor alle andere facetten in zijn leven.

3SIXTY5 Personal Training is Winston’s thuisbasis op sportgebied.

Door: Monique Smitsloo
In samenwerking met Pure Luxe

In between working hours
‘Geen tijd’ mag dan bij velen van ons wel een excuus zijn om niet te gaan sporten, maar de drukbezette Winston vergrijpt zich blijkbaar niet aan dat soort drogredenen. Voor je gezondheid maak je tijd. Punt.

Tussen de bedrijven door van zijn digitale mediabedrijf DFFRNT Media, een televisiecontract bij SBS met grote showprogramma’s als Miljoenenjacht en Dancing On Ice en nog talloze andere obligaties, sport Winston bij 3SIXTY5 Personal Training.

Winston: “Maar ik kan me heel goed voorstellen dat er voor velen een drempel bestaat om naar de sportschool te gaan. Daarom zijn we bij DFFRNT Media ook druk in de weer met het platform Fitchannel, waarbij je thuis op hoog niveau kunt sporten.”

Winston: “De entourage bij 3SIXTY5 is niet alleen professioneel, maar ook ontzettend gezellig, en dat vind ik ook erg belangrijk.”

Sporten met een knipoog
“Als televisieman is het voor mij natuurlijk belangrijk om in shape te blijven”, vertelt Winston. “Ik heb altijd wel getraind in verschillende sportscholen.

Maar het team van 3SIXTY5 heeft wat mij betreft het juiste DNA. De trainers zijn er echt op gericht om jouw leven nog beter te maken. Ze werken gewoon bovenmaats professioneel. Tegelijkertijd heerst hier een sfeer met een knipoog.” Ik kan het goed vinden met die gasten. Er wordt gelachen, een praatje gemaakt… Dat spreekt me aan.

Verder is het ook niet zo van: ‘trainen, en doei!’. Ook als ik bijvoorbeeld op reis ben, maakt Guy een heel programma van oefeningen die ik gemakkelijk kan doen om fit te blijven. Of je nou op vakantie bent of niet, dat gaat gewoon door.”

Winston: “Het concept van 3SIXTY5 is gewoon bovenmaats professioneel, tegelijkertijd heerst er een sfeer met een knipoog.”

Challenges
Winston sport twee keer per week onder begeleiding van de 3SIXTY5 Personal Trainers. Krachttraining heeft hierbij de overhand, maar er wordt ook aandacht aan Winston’s rug-mobiliteit gegeven en het broodnodige cardiowerk.

“Alles wat ze bij 3SIXTY5 doen is in een 1-op-1 setting, dus alle aandacht gaat naar jou, waardoor ik er zeker van kan zijn dat ik de oefeningen goed doe. Ik houd er ook van om weddenschappen aan te gaan met de personal trainers. Een challenge zo nu en dan. Fietsmarathons, push-ups, pull-ups, dat soort doelen geven me echt een drive. Spinning vind ik trouwens ook geweldig.”

Is er ook iets wat de presentator iets minder aanspreekt op sportgebied? “Zodra ik het woord ‘planken’ hoor, ren ik liever een blokje om.”

Van golfen tot yoga
Maar daar blijft het niet bij. Ook buiten de sportschool is Winston actief. Zo staat hij al jaren bekend als een verdienstelijk golfer en is hij ook geregeld op waterski’s en in yogaklasjes te vinden tijdens vakanties. “Yoga vind ik eigenlijk gewoon wel tof. Dat heeft me echt verbaasd.”

Studio’s in Amsterdam en het Gooi
“Het gaat vaak niet eens om afvallen, maar om empowerment, je lekker voelen, er beter uitzien en sterker worden.” Met die woorden omschreef personal trainer Guy van der Reijden 3SIXTY5 al eerder. Bij de vier Personal Training studios van 3SIXTY5 (twee in Amsterdam en een in Abcoude), kan men trainen in een discrete en professionele omgeving. Guy: “Hier sporten onze cliënten uitsluitend op afspraak, er lopen nooit meer dan een paar trainers en klanten rond.”

instagram.com/winstongerschtanowitz/3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft drie eigen privé studio’s in Abcoude, en Amsterdam.

De bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424