Visstoof met kabeljauw

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can! Deze visstoof is perfect voor een doordeweekse dag! 

INGREDIËNTEN:

– 3 tenen knoflook
– 3 eetlepels milde olijfolie
– 800 gram Provençaalse roerbakgroente
– 200 gram vegetarisch gehakt
– 600 gram passata basilico
– 500 gram kabeljauwhaasjes
– 125 gram mozzarella

BEREIDINGSWIJZE:

Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.

Voeg de groente toe en roerbak 5 minuten op hoog vuur. Schenk de passata erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.

Snijd ondertussen de kabeljauwhaasjes in stukken van ongeveer. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 minuten met de deksel op de pan tot de vis gaar is.

Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.

VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

Kcal: 290
Eiwit: 33 gram
Koolhydraten: 20 gram
Vetten: 7 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.