De lekkerste Virgin Cocktails

Gedurende de maand NO-VEMBER is het lastig om nee te zeggen tegen die altijd gezellige vrijmibo, dat ene drankje met vrienden of dat lekkere wijntje bij het eten. Omdat jou graag willen blijven motiveren hebben wij hier onze favoriete VIRGIN COCKTAILS op een rijtje gezet. Je hoeft dus geen nee te zeggen, maar gewoon een beter keuze te maken.

HIER ONZE LEKKERSTE VIRGIN COCKTAILS:

MOSCOW MULE
– Alcoholvrije ginger beer
– Grote ijsblokjes
– 2 limoentjes

Vul je glas met grote ijsblokjes, giet hier de ginger beer overheen, voeg een flinke scheut limoensap toe en top de cocktail af met twee partjes limoen als garnering.

NADA COLADA
– Ananassap (300 ml)
– Kokoswater (125 ml)
– 1 limoen
– Crushed ice
– Eventueel: ananasschijfje om te garneren.

Mix de ananassap, kokoswater en limoensap in een blender of mixer. Voeg als laatste de crushed ice toe. Giet het sap daarna in een glas en garneer met een schijfje ananas.

CRANBERRY FIZZ
– 50 ml cranberrysap
– Sap van 1 limoen
– Spa rood
– Ijsblokjes
– Takje rozemarijn

Vul een glas met ijsblokjes. Schenk de cranberrysap over de ijsblokjes en voeg het sap van de limoen toe. Vul het glas aan met spa rood en maak af met het takje rozemarijn. Genieten maar!

LESS BLOODY MARY
– Tomatensap
– Scheutje tabasco
– Peper en zout
– Bleekselderij

Doe de tomatensap in een glas, vroeg naar smaak wat tabasco en peper en zout toe en garneer met bleekselderij. En drinken maar, yum! Zorg er wel voor dat de tomatensap heel koud is, dan is ‘ie het lekkerste!

NO-JITO
– 1 takje munt
– halve limoen
– 30 gram suiker
– Sprite
– Crushed ijs

Snijd de limoen in partjes. Doe deze samen met de munt en suiker in een glas. Stam dit met een stampertje (of lepel als je geen stamper hebt) tot dat het een geheel is. Vul daarna het glas met ijs en de Sprite. Enjoy!

VIR-GIN TONIC
Seedlip is de eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit die een perfect antwoord biedt op jouw gin-tonic-cravings.

– Ijsblokjes
– Sinaasappellint (schil van sinaasappel)
– 60 ml Seedlip Grove
– 200 ml Indian Tonic.

Doe de ijsblokjes in een groot glas, voeg het sinaasappellint toe, vervolgens de Seedlip gin en top af met de tonic.


MOCHT JE HET ECHT NIET KUNNEN LATEN
Een van de beste dingen die je kunt doen als het gaat om alcohol, is vooraf om te beslissen (en met jezelf af te spreken) hoeveel drankjes je gaat drinken. Het is zeker oké als het een leuke avond wordt, maar als je je een beetje aan een limiet houdt, heb je er controle over. En de dag erna controle over je kater. En na 4 drankjes wordt het vaak toch niet leuker ;-)

Voor je lijf komt het uiteindelijk neer op hoeveelheid. Je kunt beter 1 Sex on the Beach (vodka, perzik-likeur, sinaasappelsap en cranberrysap) cocktail drinken van 360 kcal, dan 3 Gin Tonics van 150 kcal per stuk (3 x 150 = 450 kcal).

Enjoy!


3sixty5 personal training
3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft vier eigen privé studio’s in Abcoude, het Gooi en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424