3SIXTY5 Trainer Spotlight: Kenny

“Elke persoon is anders, en dus is elke workout anders. Het is geweldig dat ik samen met onze cliënten doelen kan bereiken!”

PASPOORT:
Naam: Kenny Elders
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Leerdam
Burgerlijke staat: Geregistreerd partnerschap
Sportspecifieke achtergrond: Voetbal
Functie: Personal Trainer, Voedingsspecialist en Leefstijlcoach bij 3SIXTY5 Newport.

HOE BEN JE BIJ 3SIXTY5 TERECHTGEKOMEN?
“Ik ben online een vacature tegengekomen, heb mijn stoute schoenen aangetrokken en heb direct gesolliciteerd. Na een intensief traineeship van 4 maanden binnen 3SIXTY5 ben ik aangenomen als Personal Trainer in het Gooi. De studio en clienten zijn te gek!”

WAT IS JE ACHTERGROND IN DE SPORT?
“Vanaf het moment dat ik kon lopen voetbal ik al en tot op heden voetbal ik nog steeds heel actief. Ik heb vanaf mijn 10e tot aan mijn 22ste Eredivisie jeugd gespeeld en bij NEC de jeugdopleiding gevolgd tot en met het 1e elftal. Sinds de zomer van 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de amateurs van FC Lienden. Deze keuze heb ik bewust gemaakt zodat ik mij meer kan focussen op mijn carrière bij 3SIXTY5.”

WAT MAAKT 3SIXTY5 VOOR JOU UNIEK?
“De professionele persoonlijke begeleiding die wij onze cliënten bieden. Het is fijn om te werken met een echt plan waardoor cliënten resultaat behalen. Hierdoor zie je dat men het ook leuker gaat vinden om te komen trainen. Daarnaast natuurlijk het fantastische team waarmee ik samenwerk. We versterken elkaar in alle opzichten en iedereen wil verder leren.”

WAT VIND JE HET LEUKSTE AAN JE WERK?
“Elke sessie is anders omdat elke cliënt anders is. Zowel qua training als qua energie. En het is geweldig dat ik samen met iemand een doel kan bereiken, dat geeft mij heel veel voldoening!”

WAT DOE JE HET LIEFSTE IN JE VRIJETIJD?
“Reizen, en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik ben een familiemens en zoek graag de gezelligheid van mijn familie op.”

WAT IS VOOR JOU DE BELANGRIJKSTE TRAININGSTIP?
“Laat je niet gek maken door het gewicht waarmee je wilt trainen. Je kan effectief trainen of alleen domweg gewicht verplaatsen. Het gaat om de prikkel op je lijf, niet welk gewicht er aan de stang hangt. Eerst komt techniek, daarna pas gewicht. Train slim!”

WAT IS JOUW FAVORIETE OEFENING EN WAAROM?
“Kettlebell flows. Met een kettlebell kan je een effectieve full body workout geven. Ook qua coördinatie en zuurstofopname.”

OP WELKE MUZIEK TRAIN JE ZELF HET LIEFST?
“Hiphop/R&B.”

WELKE 5 WOORDEN BESCHRIJVEN JOUW PERSOONLIJKHEID HET BESTE?
“Rustig, eerlijk, creatief, belangstellend en een tikkeltje eigenwijs ;-)”