Tari: “De sessies bij 3SIXTY5 zijn echt mijn ‘me-time’ geworden!”

Tari Berkenbosch uit Amsterdam is 32 jaar oud, voorheen actief in online marketing maar nu even fulltime moeder.

Zij heeft in een ver verleden de titel Miss Nederland weten te bemachtigen en ziet er nog steeds uit als een plaatje! Tari heeft van sport en gezondheid haar hobby gemaakt. Lees hier haar verhaal.

Tari: “Ik ben bijna twee jaar geleden begonnen bij 3SIXTY5 omdat ik even de motivatie kwijt was. Door de begeleiding van 3SIXTY5 heb ik mijn doelen weten te bereiken. Ik word elke sessie weer gepushed om net even meer te geven!”

Tari vervolgt: “Uit elke set oefeningen ga ik nu tot het maximale. Dat komt doordat er nu een personal trainer van 3SIXTY5 naast mij staat. Als ik voorheen zelf zo’n set oefeningen zou moeten doen, dan snoepte ik er altijd wel een paar herhalingen van af ;-)”

“De creativiteit in de oefeningen maakt het trainen bij 3SIXTY5 voor mij bijzonder. Elke workout is anders en exact op mijn lijf gemaakt. Vroeger toen ik alleen ging trainen, deed ik vooral wat ik fijn vond om te doen, nu weet ik zeker dat ik exact doe wat voor mij nodig is.

Dat is een heel lekker gevoel, je weet gewoon dat het 100% top is. En ik hoef zelf nergens over na te denken!”

“De sessies bij 3SIXTY5 zijn echt mijn ‘me-time’ geworden.

BEVALLEN, EN DOOR!
“Ik train 2 tot 3 keer in de week. Eerst bij de vestiging op de Albert Cuyp, nu in Abcoude. Nu ik pas geleden moeder ben geworden, geniet ik nog meer van de workouts. Het voelt zowel fysiek als mentaal goed om met mezelf bezig te zijn, je geeft je lijf echt een cadeautje.

Naast dat mijn lijf in no time weer in shape was na de bevalling, voelt het ook heerlijk om te weten dat je een gezond en sterk lijf hebt. Daar zorgen ze wel voor bij 3SIXTY5.

Dat geeft mij heel veel voldoening en een zelfverzekerd gevoel. Ik heb na elke sessie de hele dag door lekkere veel energie en voel mij ontzettend voldaan.

Ik ben gedurende mijn zwangerschap door blijven sporten. Ook ik was in de eerste weken van mijn zwangerschap weleens moe en futloos. Maar ik had nu eenmaal een afspraak staan met mijn personal trainer bij 3SIXTY5. Dus afzeggen was voor mij geen optie.

Daar heb ik tot op heden nooit spijt van gehad. Ik voelde mij na de sessie altijd stukken beter dan ervoor, want ik kreeg er enorm veel energie van. Daarnaast wist mijn personal trainer exact welke oefeningen ik wel of niet kon uitvoeren. Alles werd nauwlettend in de gaten gehouden. Ik wist zeker dat ik niks verkeerd zou kunnen doen!

Ik wist dat ook sporten zou kunnen bijdragen aan een voorspoedige bevalling en snel herstel na de bevalling. Maar ik was altijd toch enigszins bang dat ik een blessure zou oplopen of dat ik andere medische klachten zou kunnen oplopen. Gelukkig had ik snel door dat de trainers bij 3SIXTY5 precies weten hoe ze met een zwangerschap tijdens het sporten om moeten gaan.”

“Na mijn bevalling ben ik na 8 weken weer begonnen met sporten bij 3SIXTY5. Ik vond het heel fijn om mijn lichaam weer sterker te maken onder de juiste begeleiding van mijn trainer. En doordat ik zo’n goede basis had omdat ik voor en tijdens mijn zwangerschap al was begonnen, was ik in no-time weer terug in shape na mijn bevalling.”

“Ik realiseer mij nu dat ze bij 3SIXTY5 mij hebben geholpen om weer lekker in mijn vel te zitten. En dan bedoel ik niet alleen het fysieke maar juist ook het mentale. Ik geloof er heilig in dat dit goed voor je is!”

“De kwaliteit van de trainingen is gewoon erg goed. Ik voel me op mijn gemak en haal er altijd alles uit dat erin zit. De 3SIXTY5 trainers hebben heel veel kennis en kunde in huis en zijn ook nog gewoon gezellig en ontspannen.

“Ik ben eigenlijk gewoon verslaafd aan de sessies bij 3SIXTY5. De bedoeling was dit ik dit een paar maanden zou doen, maar we zijn inmiddels bijna twee jaar verder. Ik kan niet meer zonder 3SIXTY5.”

Ik kom niet naar de gym om een theekransje te houden, ik kom echt om een uur keihard te rammen! Ik heb alleen wel een haat/liefde verhouding met de squat. Het is een erg technische oefening en ik vind het soms moeilijk om deze perfect uit te voeren. Gelukkig kom ik in de buurt van perfectie door de juiste begeleiding. En kan ik erg genieten van de spierpijn die ik achteraf heb.”


3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft drie eigen privé studio’s in Abcoude en Amsterdam.

De bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424.