3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Stefan

“In Maastricht mistte ik het werk bij 3SIXTY5. Ik was gewend om in de Champions League te spelen. Het voelt goed om weer terug te zijn. Dat maakt de cirkel rond.”


PASPOORT:

Naam: Stefan Bongers
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Abcoude
Burgerlijke staat: Relatie
Sport-specifieke achtergrond: Judo, hockey, volleybal en MMA
Functie: Personal Trainer, Voedingsspecialist en Leefstijlcoach bij 3SIXTY5 Abcoude.

WAAR BEN JE OPGEGROEID?
“Ik ben geborgen in Nijmegen, maar ben op mijn tweede al verhuisd naar Barneveld. Daar heb ik het meerendeel van mijn jeugd doorgebracht. Inmiddels ben ik via Amsterdam en Maastricht terecht gekomen in Abcoude. Het is echt een luxe om op een maar minuten afstand van je werk te wonen.”

HOE BEN JE BIJ 3SIXTY5 TERECHT GEKOMEN?
“In eerste instantie reageerde ik via een vacature op de website. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd kwam ik uiteindelijk op de Albert Cuypstraat te werken. Het totaalconcept van training, voeding én coaching spreekt mij erg aan.

Na ruim 2 jaar ben ik met mijn vriendin naar Maastricht verhuisd. Maastricht is een prachtige stad maar ik heb daar vanaf het eerste moment mijn draai niet echt kunnen vinden. Daarnaast mistte ik het werk bij 3SIXTY5. Ik was gewend om in de Champions League te spelen. Het voelt goed om weer terug te zijn. Dat maakt de cirkel rond.”

WAT IS JE BELANGRIJKSTE TRAININGSTIP?
“Ik vind het belangrijk om te werken aan structuur en gewoontes. Niet alleen tijdens je training, maar juist ook het gebied van voeding en herstel. Op die manier kun je gemakkelijker een doel bereiken en ook mentaal gezien brengt het je verder.

Met structuur en gewoontes bedoel ik bijvoorbeeld een vast dagritme. Denk hierbij aan vaste trainingsdagen- en tijden, een vast moment van opstaan en vaste eetmomenten. Wij mensen zijn gewoontedieren. Ik ben ervan overtuigd dat dit uiteindelijk leidt tot duurzaam, gezonder gedrag.”

WAT STAAT BOVENAAN JOUW BUCKET LIST ?
“Als ik één ding zou mogen kiezen? Dan ga ik voor een roadtrip door Europa met een camper. Ik zie het al helemaal voor me: zonder plan een paar maanden op pad. Europa heeft nog zóveel mooie, onontdekte plekken.

Ergens schuilt er wel een avonturier in mij. Ik zou dat heel graag willen combineren met verschillende activiteiten, zoals raften, bungeejumpen en parachutespringen. Dat lijkt mij fantastisch!”

WELK VAK HAD JE UITGEOEFEND ALS JE GEEN PERSONAL TRAINER WAS GEWORDEN ?
“Na de middelbare school wilde ik aanvankelijk aan de slag bij de mariniers, maar mijn vader raadde mij aan om eerst een gedegen basisopleiding te doen. Zodoende ben ik op het CIOS terecht gekomen.

WAT WETEN HEEL WEINIG MENSEN OVER JOU?
“Ik heb ooit met een goede vriend in de krant gestaan omdat wij een kindje van 1,5 jaar uit het water hebben gered. Wij zijn toentertijd door de burgemeester geëerd en hebben een bos bloemen op het gemeentehuis in ontvangst mogen nemen. Dat was een heftig, maar tegelijkertijd bijzonder moment.”

WELKE FILM IS HET MEEST INSPIREREND VOOR JOU GEWEEST EN WAAROM?
“Lone Survivor, met Mark Wahlberg in de hoofdrol. De wilsdrang van die personages om een gezamenlijk doel te bereiken, inspireerde mij zeer. Zij vormen een hechte broederschap en grepen iedere tegenslag aan om nieuwe overwinningen te boeken.

Dat laatste is iets waar ik persoonlijk veel uit heb gehaald in mijn leven. Mijn vader zei altijd: overal is een creatieve oplossing voor. Deze uitspraak houd ik altijd in mijn achterhoofd.”


WAT ZOU EEN BETER LIJF VOOR U DOEN?


Moeite met de juiste aanpak te vinden om écht fitter, slanker en gezonder te worden? Dat is exact waar wij inmiddels honderden mensen met succes mee geholpen hebben.

START NU MET ONZE INTRODUCTIE DEAL:
10 PERSONAL TRAINING SESSIES VOOR € 875!

Na de korte intake (kan ook via zoom), start u in een van onze overdekte, professionele outdoor gyms in Abcoude of op de Willemsparkweg in Amsterdam Zuid. Of plan een gratis proefsessie!

PLAN EEN GRATIS INTAKE

Liever bellen? 06 47472424 of stuur een whatsapp bericht: 06 47472424