Vietnamese Springrolls

Deze Vietnamese Spring Rolls zijn nóg lekkerder als je ze zelf maakt! Een van de vele voordelen van Spring Rolls is dat je er oneindig veel ingrediënten in kunt verwerken die je zelf lekker vindt. En je zet ze in een mum van tijd op tafel!

INGREDIËNTEN (voor 4 spring rolls):
– 1 pakje rijstvellen
– 1 pakje rijstnoedels
– 1 kleine rode ui
– 2 mango’s in dunne reepjes gesneden
– 1 grote wortel geschild in dunne reepjes
– 1 komkommer geschild in dunne reepjes
– 200 gram gekookte garnalen
– 1 bosje verse muntbladeren
– 1 bosje verse basilicumbladeren

BEREIDINGSWIJZE:
Kook de noedels volgens de bereidingswijze. Leg alle ingrediënten (inclusief garnalen en kruiden) klaar. Giet vervolgens een scheutje water in een diepe schaal en laat het rijstvel 10-15 seconden weken (het rijstvel moet nog stevig aanvoelen voordat je deze gaat rollen). Leg 1-2 plakjes van elke groenten, een paar garnalen, wat kruiden en een snufje noedels op het rijstvel. Vouw de zijkanten van het rijstvel over de ingrediënten en trek tot slot de zijde vanaf de onderkant omhoog over de ingrediënten, zodat je het op kunt rollen als een burrito.

VOEDINGSWAARDEN (per springroll):
Kcal: 97
Eiwit: 8 gram
Koolhydraten: 14 gram
Vetten: 1 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.