Sander Stuijt (50): “Ik ben twintig kilo afgevallen en voel me fantastisch”

Sander Stuijt (50) Managing Director bij Deutsche Bank, woont in Amsterdam en begon drie jaar geleden bij 3SIXTY5 met een missie: fit zijn op zijn 50verjaardag.

“Ik ben twintig kilo afgevallen door 3SIXTY5. Ongelofelijk. Ik voel me heerlijk, fit en sterk.”

Sander: “Ik had een missie toen ik bij 3SIXTY5 begon: fit zijn op mijn vijftigste verjaardag. Ik was serieus te zwaar, de kilo’s waren er de afgelopen jaren stiekem bijgekomen. Bijna twee jaar voordat ik vijftig zou worden bedacht ik dat het roer om moest. Ik wilde fitter en slanker worden, maar ik wilde geen crash dieet doen of iets wat van korte duur is. Ik heb dat in het verleden geprobeerd, Weight Watchers, sappenkuren, crashdiëten, noem het maar op.

Mijn levensstijl moest aangepakt worden, en daar helpt zo’n dieet niet bij. Mijn dochter vond 3SIXTY5 op internet en samen zijn we aan het avontuur begonnen.

Ik had direct het gevoel dat de trainers hier veel expertise hebben, ze weten wat er nodig is voor een nieuwe levensstijl, om fit te worden voor de lange termijn. Het zijn fijne mensen, waar je niet het gevoel hebt dat je iets onhaalbaars gaat doen, maar echt gaat geloven in het doel dat jij voor ogen hebt.”

“Ik weet nu veel beter hoe mijn lichaam werkt, vroeger deed ik maar wat. Het maakt zoveel verschil.”


“Ik ben twintig kilo afgevallen door de begeleiding van 3SIXTY5. Ongelofelijk. Ik voel me heerlijk. Ik heb nog een paar kilo te gaan, maar dit voelt al fantastisch. Ik zie nu dat gezondheid een investering is. Het is belangrijk. Het verandert ook niet van de een op andere dag. Je moet ervoor gaan, het volhouden, het serieus nemen.

RUNS
Wanneer ik nu voor het werk in het buitenland zit, ga ik naar de gym in het hotel. Daarvoor had ik nog nooit een sportschool in het buitenland gezien. Ik doe nu zelfs mee aan verschillende runs, dat was met meer kilo’s lastiger. Je bent dan ook blessuregevoelig.

De personal trainers van 3SIXTY5 moedigden mij natuurlijk aan om aan runs te deelnemen. Eén trainer is zelfs met mij mee gaan hardlopen om te kijken hoe ik loop. Die support is zó fijn.

Je hebt continu iemand tot je beschikking die je ín de gym, maar ook daarbuiten ondersteunt en verder helpt, ook qua voeding. Ik weet nu veel beter hoe mijn lichaam werkt, vroeger deed ik maar wat.

Je voert oefeningen veel preciezer uit, en maakt zoveel verschil. Als ik nu terugkijk zie ik pas hoeveel mijn lichaam kan. Ik ben mobieler, leniger, sterker en voel me vele malen beter.”


KWALITEIT VAN LEVEN
“De kwaliteit van mijn leven is er echt op vooruit gegaan. Ik sport graag zaterdagochtend en loop dan vrolijk de deur uit bij 3SIXTY5. Dan ga ik naar de markt, verse groenten kopen, lekker koken, genieten van mijn dag. Ik zit in een positieve flow.

“Als ik nu terugkijk zie ik pas hoeveel mijn lichaam kan. Ik ben mobieler, leniger en sterker.”

Het is mij enorm meegevallen, ik merk dat het mij relatief makkelijk af gaat. Ik ben meer gaan bewegen, heb aanpassingen gedaan in mijn dieet, maar heb nog steeds een leuk leven. Die balans weten ze goed te vinden bij 3SIXTY5, ook met de voedingsschema’s die ik krijg.

De focus ligt op het effect maar tegelijk moet het allemaal wel vol te houden zijn.

That’s it! Je moet het serieus nemen, maar ook niet te ingewikkeld over doen. Het is geen “opoffering” zoals ik ook mijzelf wel eens heb horen zeggen. Je krijgt er namelijk héél veel voor terug. Je leven!”


3SIXTY5 is een premium Personal Training bedrijf met drie eigen privé studio’s in Abcoude, Amsterdam & Ibiza.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424