3SIXTY5 Running Team

Hardlopen, you hate it or you love it… Om het toegankelijker te maken voor iedereen gaat 3SIXTY5 starten met een Running Team!

Naast je wekelijkse sessies, gaan we nu periodiek ook naar leuke hardloop events met iedereen die daar zin in heeft.

We selecteren deze events op afstand, maar ook op plezier en experience. Denk aan de Zandvoort Circuitrun (keuze uit 4, 12 en 16 km), Mudmasters, Dam tot Dam by Night en wellicht ooit de marathon voor wie dit wil.

LID WORDEN? 
Als lid van het 3SIXTY5 Running Team, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende events. Daar gaan we dan specifiek naar toe trainen met onze Running Coaches Stefan, Jordy, Govert en Maoui. Je hoeft zeker niet alle events mee te doen, maar het mag wel.

3SIXTY5 GEAR
Iedereen die zich inschrijft voor het Running Team, krijgt een prachtige set 3SIXTY5 running gear van Lululemon en een hardloop-intake waar we je ervaring en wensen op het gebied van hardlopen doorspreken inclusief een techniek training. Zo ga je meteen met iets bruikbaars naar huis. Kosten hiervoor zijn €250.

Daarnaast organiseren wij regelmatig loop clinics.
De eerste 2 staan reeds gepland:
– Zondag 7 november locatie Vondelpark
– Zondag 12 december atletiekbaan IJsbaanpad Amsterdam

Govert (studio manager 3SIXTY5 de Pijp) neemt de inschrijvingen en planning op zich. Mail hem voor meer informatie of om je in te schrijven: govert@3sixty5.nl.

VOOR IEDEREEN
Het is ons doel dat iedereen mee kan doen met het 3SIXTY5 Running Team, van ervaren lopers tot beginners. En zoals je gewend bent van ons, maken we op maat trainingsschema’s, of we lopen met je mee voor extra techniek tips als je daar behoefte aan hebt.

We maken er een clubje van waarbij we elkaar ondersteunen (via Strava) en regelmatig af kunnen spreken. Het gaat ons vooral om het plezier, niet persé om de prestatie of afstand.

Govert (studio manager 3SIXTY5 de Pijp) neemt de inschrijvingen en planning op zich. Mail hem voor meer informatie of om je in te schrijven: govert@3sixty5.nl.

 


3SIXTY5 scoort 4.8 op een schaal van 5 punten op klanttevredenheid.