3SIXTY5 Running Team

Hardlopen, you hate it or you love it… Om het makkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen heeft 3SIXTY5 een Running Team opgezet.

Naast je wekelijkse PT sessies, gaan we nu periodiek ook naar leuke hardloop events met iedereen die daar zin in heeft.

Daarnaast kan je nu ook 1-op-1 hardloop sessies inboeken waardoor we je op maat helpen. Hierdoor boek je snel vooruitgang in het hardlopen en wordt je techniek beter.

Voor iedereen die het leuk vind, gaan we gezamenlijk naar loop-events. Denk aan de Zandvoort Circuitrun (keuze uit 4, 12 en 16 km), Mudmasters, Dam tot Dam by Night en wellicht ooit de marathon voor wie dit wil.

LID WORDEN? 
Als lid van het 3SIXTY5 Running Team, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de verschillende events. Daar gaan we dan specifiek naar toe trainen met onze Running Coaches Jordy, Govert en Maoui. Je hoeft zeker niet alle events mee te doen, maar het mag wel.

LID WORDEN
Iedereen die lid wordt van het 3SIXTY5 Running Team, krijgt een prachtige set 3SIXTY5 running gear van Lululemon en een hardloop-intake waar we je ervaring en wensen op het gebied van hardlopen doorspreken inclusief een techniek training. Zo ga je meteen met iets bruikbaars naar huis. Kosten voor het lidmaatschap zijn eenmalig €250.

Wil je -naast je PT sessies- een aantal extra looptrainingen inplannen? Geen probleem, we rekenen dit simpelweg als extra sessies die je einde van de maand gefactureerd krijgt.

EVENTS
Daarnaast werken wij periodiek toe naar leuke loop-events waar we specifiek naartoe gaan trainen. Hiervoor zullen we steeds een vast bedrag rekenen, dat is inclusief de inschrijving van het event en een aantal gezamenlijke looptrainingen op weg naar het event.

INSCHRIJVEN?
Govert (onze studio manager 3SIXTY5 de Pijp) neemt de inschrijvingen en planning op zich. Mail hem voor meer informatie of om je in te schrijven: govert@3sixty5.nl.

VOOR IEDEREEN
Het is ons doel dat iedereen mee kan doen met het 3SIXTY5 Running Team, van ervaren lopers tot beginners. En zoals je gewend bent van ons, maken we op maat trainingsschema’s, of we lopen met je mee voor extra techniek tips als je daar behoefte aan hebt.

We maken er een clubje van waarbij we elkaar ondersteunen (via Strava) en regelmatig af kunnen spreken. Het gaat ons vooral om het plezier, niet persé om de prestatie of afstand.

 


3SIXTY5 scoort 4.8 op een schaal van 5 punten op klanttevredenheid.