Een heerlijke, 3SIXTY5-proof rijstbowl met kabeljauw en spruitjes. Vooral de spruitjes met miso zijn een topcombinatie!
INGREDIËNTEN (voor 2 personen):
– 500 gram spruitjes
– 2 stuks kabeljauw filet van 180-200 gram
– 200 gram sushirijst
– Sushigember
– 1 theelepel witte miso
– 1 theelepel wasabi
– 2 eetlepels magere yoghurt mayonaise
– 1 eetlepel bloem
– Zout & peper
BEREIDINGSWIJZE
Kook de sushirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de wasabi door de mayonaise en zet opzij.
Maak de spruitjes schoon en halveer ze. Meng ze met de misopasta. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de spruitjes hierin tot ze gaar en knapperig zijn (ongeveer 15 minuten).
Haal ondertussen de stukjes vis door een beetje bloem met zout en peper. Bak ze in een pan met een laagje olie aan beide kanten gaar.
Serveer de spruitjes met de rijst, de gebakken vis en de miso-mayonaise. Maak af met wat sushigember.
VOEDINGSWAARDEN (per persoon):
Kcal: 590
Eiwit: 39 gram
Koolhydraten: 93 gram
Vetten: 9 gram
GRATIS INTAKE!
Plan een gratis kennismakingsgesprek op een van onze locaties. Nog zonder sport, laat ons bekijken wat we voor u en uw gezondheid & fitheid kunnen doen!
E-mail: info@3sixty5.nl
Bel: 06-47472424
Whatsapp: 06-47472424