Puck: “3SIXTY5 is een stok achter de deur. Vooral met een drukke baan.”

3sixty5-personal-training-45

Puck Mesker (28) woont in Haarlem, is freelance HR-adviseur en runt haar eigen onderneming MeskHR. Ze traint sinds februari 2018 bij 3SIXTY5 op de Valkenburgerstraat in Amsterdam.

“3SIXTY5 is een stok achter de deur. Vooral met een drukke baan. Wanneer je een drukke dag hebt gehad en je denkt dat al je energie op is, lonkt het idee om op de bank te ploffen.

Puck: “Toen ik twee jaar geleden op de weegschaal ging staan schrok ik. Ik ben altijd sportief geweest, weet genoeg van gezonde voeding, kook graag, maar toch was ik zonder dat ik het doorhad veel aangekomen. Ik was op zoek naar meer ondersteuning, meer kennis over voeding en training. Want ik leefde niet ongezond, maar was toch niet blij met mijn lijf.” 3sixty5-personal-training-valkenburgerstraat-23
“Ik was dan ook niet véél te zwaar, maar mijn gewicht was wel aan de hoge kant en ik zat niet strak in mijn vel. Daardoor voelde ik me niet zeker van mezelf. Ik kwam bij 3SIXTY5 terecht. Dat betekende een omslag. Je leert veel over voeding en training, kennis die ik eerder niet had. Ik leerde hoe belangrijk voeding is en welke voeding effect heeft. Het waren echt de puntjes om de i die het verschil hebben gemaakt.”

Puck Mesker: “Ik heb energie voor tien”

“Bij 3SIXTY5 krijg je gelukkig geen strak en rigide voedingsschema, de coaches leren je echt hoe het zit qua voeding. Waar moet je op letten, hoeveel eet je van wat. Hierdoor heb ik zelf inzicht gekregen en kan ik mijn eigen voedingsschema samenstellen. Ik eet dus wat ik wil en haal toch resultaat: heerlijk vind ik dat.”

“Ik heb eigenlijk altijd veel gesport. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik altijd al redelijk fit ben geweest. Met een personal trainer nog beter en preciezer gaan trainen. Dat is zo fijn aan het 1-op-1 trainen , hóé je een oefening uitvoert is heel belangrijk voor het eindresultaat. Die echte aandacht zorgt ervoor dat je er echt voor gaat, in tegenstelling tot in een sportschool.”

3sixty5-personal-training-amsterdam-34

“Ik ben freelance HR-adviseur, en heb mijn eigen bedrijf. Ik wil mijn tijd effectief besteden. Ik weet dat het uurtje bij 3SIXTY5 effect heeft, die geruststelling is fijn en geeft vertrouwen. Het fijne is dat ik zelf mijn dag kan indelen, de training-sessies plan ik daaromheen, en als mijn dag anders loopt, vinden ze bij 3SIXTY5 wel een manier waarop ik toch terecht kan.”

“Ik at altijd al gezond dacht ik, maar ik heb geleerd dat de juiste hoeveelheden enorm belangrijk zijn. Daardoor zit ik strakker in mijn vel dan ooit.

“Eigen baas zijn heeft een aantal voordelen, maar het allerfijnst is die vrijheid. Ik ben evenveel of misschien wel meer uur aan het werk nu, maar toch voelt het vrijer. Je bent flexibeler, je bent manager van je eigen agenda. Die vrijheid wil ik nooit meer kwijt. Ik volg op dit moment ook een kappersopleiding, gewoon, omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te ontdekken. En ik heb energie voor tien, mede door mijn traject hier bij 3SIXTY5, dus waarom niet! Wie weet ga ik ooit wel in het buitenland wonen, en het kappersvak verstaat iedereen, het is internationaal.”

“Doordeweeks is het full focus, in het weekend laat ik de touwtjes een beetje vieren!”

“Personal training is een stok achter de deur. Vooral met een drukke baan. Wanneer je een drukke dag hebt gehad en je denkt dat al je energie op is, lonkt het idee om op de bank te ploffen. De afspraak met Jelle, Liz of Kay zeg je niet makkelijk af, je hebt een persoonlijke band met de trainers. En het is een commitment die je aangaat. En na zo’n training heb je zoveel meer energie, dan kan je er weer tegenaan. Het is júíst ontzettend belangrijk om ook als je overloopt te blijven trainen. En nu dat ik meer inzicht heb in wat goed voor mijn lijf is, ben ik nog gemotiveerder.”
3sixty5-personal-training-valkenburgerstraat-56
“Ik train zo’n drie à vier keer in de week, niet alleen krachttraining. Ik kom 2 tot 3 keer bij 3SIXTY5 en loop zelf af en toe hard. Ik hield altijd al van koken, alleen weet ik nu wat écht gezond is, en let ik meer op de hoeveelheden. Voorheen lag mijn focus vooral op gezonde producten, ik dacht dat het daarmee wel goed moest komen. Maar zodra ik ook op de hoeveelheden ging letten werd ik zichtbaar slanker en gespierder.”

“Het concept bij 3SIXTY5 zit goed in elkaar, vooral de persoonlijke band met de trainers is fijn.”

“Op dit moment focus ik mij op mijn billen. Dat is ook zo fijn, dat je kan aangeven wat je doelen zijn en dat je daar dan gericht naartoe werkt. Doordeweeks is het full focus, in het weekend laat ik de touwtjes een beetje vieren. Ik ben een gezelligheidsdier en dat wil ik graag zo houden.”3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft vier eigen privé studio’s in Abcoude, het Gooi en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424