Personal Training

WAT IS PERSONAL TRAINING?
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij 3SIXTY5 verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan je doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in 1 van onze studio’s. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

TRAININGSPLAN
Bij 3SIXTY5 werken we met een periodisering, wat niets meer betekend dan een personal trainingsplan op papier. Omdat we we gaan voor langdurig en duurzaam resultaat, bestaat een periodisering uit een plan voor een aantal maanden. Hierin stellen we samen met jou de doelen en wensen op en meten ook regelmatig jouw voortgang. Lees hier meer over onze aanpak.

VOEDING
Voeding is misschien net zo belangrijk als het trainen. We stellen daarom naast een trainingsschema ook een persoonlijk voedingsschema op. Daarbij wordt eerst gekeken naar wat je momenteel eet, en stellen we aan de hand hiervan een gewenst plan op. Hierbij zoeken we de balans tussen effectief en leesbaar. Het voedingsplan moet namelijk wel goed vol te houden zijn om voor echt duurzaam resultaat te kunnen gaan. Lees ook onze blog over de waarheid van afvallen.

INTAKE
Op basis van een intakegesprek waarin we de doelen, je zwakke en sterke punten op gebied van je fitheid maar ook je stresslevel en aantal uur slaap bespreken gaan we een plan samenstellen. Daarnaast nemen we ook een assessment af om zo een goed startpunt voor het traject te hebben.

JE EIGEN HEADCOACH
Bij 3SIXTY5 krijg je je eigen ‘headcoach’. Hij of zij is de personal trainer waar je het meeste mee traint, samen je doelen formuleert, je workouts inplant en het voedingsplan maakt. Jouw headcoach is dus je eerste aanspreekpunt.

Je traint echter niet altijd met jouw headcoach. Het fijne van onze organisatie is, dat wij op elke studio een vast en hecht team van gecertificeerde en bijzonder ervaren personal trainers hebben. Hierdoor garanderen wij flexibiliteit in het inplannen van jouw workouts. Als jouw headcoach een dag vrij is, maar jij toch wilt trainen, dan kan dat dus.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK