THESTUDIO'S

THE
STUDIO'S

Studio’s

AMSTERDAM – HET GOOI – ABCOUDE

Bij 3SIXTY5 traint u in één of meerdere van onze luxe maar functionele private gyms. Alles is begonnen in Abcoude, strategisch gelegen tussen de A9, A2 en A10 en in 10 minuten te bereiken vanuit Amsterdam Zuid, Amstelveen en regio Vinkeveen.
 
Onze prachtige private gym In het Gooi is gelegen aan de haven achter Hampshire hotel Newport in Huizen, wat vanuit het gehele Gooi binnen 10-15 minuten aan te rijden is.
 
Onze derde vestiging bevindt zich op de Valkenburgerstraat in Amsterdam centrum, nabij het Waterlooplein. Deze laatste locatie is tevens voorzien van een fantastisch zwembad, een Finse sauna en inhouse parking.

De 3SIXTY5 personal training studio’s zijn uiteraard ingericht met high-end en gespecialiseerde apparatuur, luxe privé douches en kleedruimtes. 3SIXTY5 staat bekend om zijn vooruitstrevende karakter en dat zie je ook terug in de studio’s. De 3SIXTY5 studio’s zijn exclusief voor cliënten en wij werken uitsluitend op afspraak.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan sfeer en persoonlijkheid binnen de studio’s en u treft alleen maar ‘gelijkgestemden’ als mede-sporters. U hoeft zich dus niet in een zweterige, massale sportschool te begeven.

Plan een intake

Blog

Honger?

Als je wilt afvallen, moet je minder calorieën eten dan je verbruikt. Dat weet je inmiddels. Veel mensen hebben echter vaak honger als ze gaan afvallen. Ontzettend vervelend, want honger kan je grootste hindernis zijn. En dus de reden dat je een bepaald voedingsplan niet vol kan houden.

Lees meer