THESTUDIO'S

THE
STUDIO'S

Studio’s

AMSTERDAM – HET GOOI – ABCOUDE

Bij 3SIXTY5 traint u in één of meerdere van onze luxe maar functionele private gyms. Alles is begonnen in Abcoude. In het Gooi zitten wij aan de haven achter Hampshire hotel Newport in Huizen, wat vanuit het gehele Gooi binnen 15 minuten aan te rijden is. Onze derde en nieuwste vestiging bevindt zich op de Valkenburgerstraat in Amsterdam centrum, nabij het Waterlooplein. Deze laatste locatie is tevens voorzien van een fantastisch zwembad, een Finse sauna en inhouse parking.

De 3SIXTY5 personal training studio’s zijn uiteraard ingericht met high-end en gespecialiseerde apparatuur. 3SIXTY5 staat bekend om zijn vooruitstrevende karakter en dat zie je ook terug in de studio’s. De 3SIXTY5 studio’s zijn exclusief voor cliënten en wij werken uitsluitend op afspraak.

Plan een intake

Blog

Breaking! Waarom vrouwen afvallen als ze vetter eten

U wilt afvallen en strakker in uw vel komen te zitten? En u bent vrouw? Dan hebben we goed nieuws! Toegegeven, deze titel is een beetje dik (woordspeling!) aangezet om je verder te laten lezen. Maar het is wel waar dat vrouwen meer vet kunnen eten als ze willen afvallen of strakker willen worden. Lees […]

Lees meer