Paul: “Ik wilde voor mijn 40e een sixpack en dat heb ik bereikt”

Ondernemer Paul Koeton stapte drie jaar geleden 3SIXTY5 Abcoude binnen en gooide het roer om. Hij had een duidelijk doel voor ogen: een sixpack voor zijn veertigste.

Paul: “Ik was tot 2017 heel ongezond aan het leven. Ik werkte veel, maakte lange dagen en bewoog niet tot weinig. Toen we naar Abcoude verhuisden met ons kantoor -om de hoek bij 3SIXTY5- had ik geen excuus meer. Het was tijd om in actie te komen. Ik ben toen direct aan de slag gegaan. Ik ben in een aantal maanden veel kilo’s kwijtgeraakt. Dat motiveert je natuurlijk.”

“Toen ik eenmaal die knop had gevonden bij 3SIXTY5 ben ik recht op mijn doel afgegaan”

Paul: “Ik ben inmiddels drie jaar onderweg. Ik ben verslaafd geraakt aan een 3SIXTY5, die stok achter de deur is zó fijn. De 3SIXTY5 coaches begeleiden je, kijken en denken met je mee. Ze zorgen er voor dat je resultaat haalt op een leuke, leefbare manier.”

“Daardoor pas je sneller en beter je hele levensstijl aan. In mijn geval was dat echt nodig. Je moet gewoon even die knop vinden om je leven anders in te delen, om die slechte gewoontes vaarwel te zeggen en voor jezelf te kiezen. Toen ik die knop eenmaal had gevonden ben ik recht op mijn doel afgegaan.”

“Ik wilde voor mijn veertigste een sixpack. Vorig jaar heb ik mij daar volledig op gestort. Ik ben er elf weken serieus mee bezig geweest. Met een strakker voedingsschema, meer gericht gaan trainen. Dan is het fijn als je personal trainers hebt, die zorgen dan dat je tijdens de work-outs oefeningen doet voor je core. Dat heb ik met verschillende trainers gedaan.

Dat vind ik ook fijn aan 3SIXTY5, je kan ook je trainers eens afwisselen, die allemaal weer nèt verschillende methodes en oefeningen hebben, zodat je zeker weet dat je ál je buikspieren traint. Het 3SIXTY5 team werkt echt samen, ze overleggen over je trainingsschema.”

“Ik ben blij met de hulp die ik heb gekregen om mijn levensstijl aan te passen. En je doet het ook echt samen, althans, zo voelt dat. Mensen uit de 3SIXTY5 gym worden goede kennissen en vrienden. Op zondag sta je vaak met bekenden te sporten, aan het eind drink je samen een shake en een keer in de zoveel tijd doe je samen een outdoor bootcamp. Dat zorgt voor een hechte band, als een soort vriendenkring, die gezamenlijk aan iets werken. Daardoor voel je je niet alleen.”

“Ik sport, ik doe aan wandklimmen, ik fiets, ik loop hard; ik ben in de beste shape ever”

“Ik had niet kunnen verwachten dat ik zou zijn waar ik nu ben. Mijn fysieke gesteldheid was twee jaar geleden niet best. Ik heb twee keer een bloedvergiftiging gehad, een galblaas die eruit moest. Snelle hap bij het tankstation, in de avond langs de McDonalds, als ik in de avond nadat de kids in bed lagen weer doorging met werken. Ik ben eigen ondernemer, het is dan juist zó belangrijk dat je goed in je vel zit, fit bent, energie hebt.”

“Het lukte mij steeds maar niet, ik zat in een negatieve spiraal. Dat heb het weten te doorbreken bij 3SIXTY5. Daar ben ik trots op. Mijn dag ziet er nu heel anders uit, en ik voel me stukken beter. Ik zit veel op kantoor, maar in de ochtend en in de avond heb ik veel beweging. Naast dat ik ben gaan sporten ben ik gaan wandklimmen, ik fiets af en toe, ik loop samen hard met mijn vrouw. Ik ben van inactief naar superactief gegaan.

Als je mij twee jaar geleden had gezegd dat ik de Dam tot Dam zou lopen (16 kilometer), dan had ik je voor gek verklaard. Ik kan het iedereen aanraden om bij 3SIXTY5 onder begeleiding te gaan, het is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven.”


3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft drie eigen privé studio’s in Abcoude en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424