Pasta met tonijn en spinazie

Een pasta is na vrijwel iedere lange werkdag een goed idee. Vaak wordt pasta als ‘ongezond’ bestempeld. Dit komt in de meeste gevallen omdat het gemiddelde pasta-recept (onnodig) veel calorieën bevat. Wij hebben daarom gekozen voor een variant hoog in eiwitten en veel groente. Buon appetito! 

INGREDIËNTEN (voor 4 personen):

– 2 tenen knoflook
– 300 gram volkoren penne
– 400 gram groentemix
– 800 gram tomaten uit blik
– 500 ml kokend water
– 25 gram verse Italiaanse kruiden
– 400 gram tonijn in water in blik
– 1 eetlepel mayonaise
– 2 eetlepels ketchup

BEREIDINGSWIJZE:

Snijd de knoflook fijn. Doe de pasta, groente, gepelde tomaten en knoflook in een soeppan.

Schenk het kokende water erbij, breng opnieuw aan de kook en laat 10 min. zonder de deksel op de pan koken. Roer regelmatig zodat de pasta niet plakt.

Ris ondertussen de naaldjes en blaadjes van de takjes kruiden, snijd fijn en schep door de pasta. Laat de tonijn uitlekken.

Voeg in de laatste 2 minuten de spinazie in delen toe. Zet het vuur uit en schep de tonijn erdoor.

VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

Kcal: 465
Eiwit: 32 gram
Koolhydraten: 63 gram
Vetten: 7 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.