Over ons

Optimaal Resultaat

Wij zijn zo goed in ons vak omdat er een essentiële factor meespeelt in alles wat we doen: passie. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan we net even verder waar anderen stoppen.

Optimaal resultaat, maar niet persé maximaal.
Daar zit een belangrijk verschil. De ene cliënt wil maximaal resultaat en is bereidt om alles opzij te zetten om dit doel te behalen. Dat kan ook zeker bij ons.

Bij 3SIXTY5 begeleiden wij echter ook veel mensen die ‘gewoon’ fitter, slanker en gezonder willen worden, zonder dat u meteen tot het uiterste wordt gepusht. U kunt niet altijd direct uw hele leven omgooien, dat snappen wij.

We zoeken de balans tussen uitstekend resultaat behalen en uw leven leuk en leefbaar houden.

Een ander belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want de juiste mindset van u in combinatie met onze kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat.

Lees hier wat anderen zeggen over 3SIXTY5 Personal Training

Plan een intake

Blog

Gezonde Eiermuffins met Groente

GEZONDE EIERMUFFINS MET GROENTE (20 min) Deze gezonde eiermuffins zitten boordevol eiwitten en groenten en zijn echt lekker! Het is een leuke manier om eieren te eten en kunnen zeker onderweg gegeten worden! Een goed begin is het halve werk,  daarom is het belangrijk dat je ochtendroutine een gezond ontbijt bevat! Dit ontbijt recept is dan […]

Lees meer
Radio 538 DJ Mark Labrand 3SIXTY5 personal training

Mark Labrand

DJ Radio 538
“Dik 4 maanden nadat ik begon, stond ik met een sixpack op de cover van Men’s Health. Fantastisch, professioneel team en super locaties!”

Froukje de Both traint bij 3SIXTY5

Froukje de Both

Presentatrice
“Na m’n zwangerschap weer supersnel in shape, en nog steeds! Ik ga er iedere week met plezier naar toe. Thanks to 3SIXTY5”