Over ons

Optimaal Resultaat

Wij zijn zo goed in ons vak omdat er een essentiële factor meespeelt in alles wat we doen: passie. Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan we net even verder waar anderen stoppen.

Optimaal resultaat, maar niet persé maximaal.
Daar zit een belangrijk verschil. De ene cliënt wil maximaal resultaat en is bereidt om alles opzij te zetten om dit doel te behalen. Dat kan ook zeker bij ons.

Bij 3SIXTY5 begeleiden wij echter ook veel mensen die ‘gewoon’ fitter, slanker en gezonder willen worden, zonder dat u meteen tot het uiterste wordt gepusht. U kunt niet altijd direct uw hele leven omgooien, dat snappen wij.

We zoeken de balans tussen uitstekend resultaat behalen en uw leven leuk en leefbaar houden. Daarmee is het behaalde resultaat ook langduriger.

Een ander belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want de juiste mindset van u in combinatie met onze kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat.

Lees hier wat anderen zeggen over 3SIXTY5 Personal Training

Plan een intake

Blog

De 6 trainingstips van de pro’s

Lente! Je duikt natuurlijk deze week de sportschool in om een flink potje te trainen (knipoog). In plaats van je tips te geven wat je wél moet doen, geven je in dit artikeltje tips wat je vooral niet moet doen. Deze fouten worden veel gemaakt in de gym (zonder goede personal trainer) en kunnen ervoor […]

Lees meer
Bart den hartog - 3sixty5 personal training

Bart den Hartog

CEO in de financiële sector
“In een super professionele 1 op 1 benadering behaal je maximaal resultaat. Ik kan het iedereen aanraden.”

Renate Gerschtanowitz 3sixty5 personal training

Renate Gerschtanowitz

Presentatrice
“Bij 3SIXTY5 krijg ik zowaar plezier in het sporten en de begeleiding stopt niet bij de deur.”