OPTIMAALRESULTAAT

OPTIMAAL
RESULTAAT

Over ons

Passie & Focus

Wij zijn zo goed in ons vak omdat er een essentiΓ«le factor meespeelt in alles wat we doen: passie. Als u bij ons komt trainen gaan we voor optimaal resultaat. Optimaal, maar niet perse maximaal. Daar zit een belangrijk verschil. De ene client wil maximaal resultaat en is bereidt om alles opzij te zetten om dit doel te behalen. Wij begeleiden echter ook mensen die gewoon wat fitter, slanker en gezonder willen worden, zonder dat het uiterste wordt ge-eist vanuit ons. We zoeken de balans tussen resultaat behalen en uw leven leuk en leefbaar houden tegelijk.

Omdat we ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan we net even verder waar anderen stoppen.

Een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is advies en coaching op gedragsverandering, voeding en focus. Want de juiste mindset van u in combinatie met onze kennis staan garant voor een lange termijn resultaat. En uiteindelijk draait het daar ook allemaal om: resultaat.

Lees hier wat anderen zeggen over 3SIXTY5 Personal Training

Plan een intake

Blog

3SIXTY5 warm-weer tips

DROOG NIET UIT! Met deze warme dagen voor de boeg, hier even wat adviezen vanuit ons. Vocht tekort kan vervelend zijn en gaat sneller dan je denkt. Hoofdpijn, slechte focus, verminderde (sport)prestaties en langzamer herstel zijn bekende gevolgen van vochttekort. Hier onze tips…

Lees meer