3SIXTY5 MOBILTY-PACK

Beweeg beter, herstel sneller en stijfheid verdwijnt!

Elke week doe je een sessie met één van onze mobiliteit-specialisten. Dit kan als extra sessie naast al je andere workouts worden ingepland. Voor mensen die nog niet onder begeleiding zijn bij 3SIXTY5 of voor diegene met klachten, kunnen we ook eerst starten met deze mobiliteit-sessies, voordat we met het daadwerkelijke trainingsplan gaan starten.

  • Verbeterde mobiliteit in o.a. rug, bekken, hamstrings & schoudergordel
  • Verbeterde bewegingsuitslag
  • Je krijgt meer controle over je lijf
  • Minder klachten en/of pijntjes
  • Specifieke lenigheid neemt toe, stijfheid neemt duidelijk af
  • Kortom: je beweegt beter!
  • Je bent zelf in controle, er wordt niets geforceerd
  • Iedereen kan dit gebruiken, van tieners tot fanatieke sporters & mensen van 70+

NEEM CONTACT MET ONS OP
Of WhatsApp voor meer informatie: 06 4747 2424

5 WEEKS MOBILTY-PACK:
€ 395,-


WERKWIJZE
We plannen 1 mobiliteit-sessie per week. Een sessie duurt 50 tot 60 minuten en alhoewel deze in een van onze studio’s is, ben je niet aan het trainen. We starten met een assessment waarna er op maat een mobiliteits-plan wordt samengesteld. 

Je doet oefeningen (zonder dat het persé een workout is), we maken sommige spieren los en wellicht krijg je een beetje huiswerk mee in de vorm van een stretch of een oefening die je thuis kunt doen zodat er een meer progressie gemaakt kan worden.

Het 3SIXTY5 Mobility-Pack (€ 395,-) is voor iedereen geschikt en heeft bij iedereen effect, jong of oud, klachten of niet en al reeds fit of juist nog helemaal niet. Alle sessies zijn in onze prettige studio’s en in een professionele 1-op-1 setting.

WAT IS MOBILITEIT?
De termen mobiliteit en lenigheid worden – net als flexibiliteit – vaak door elkaar gebruikt. Mobiliteit geeft aan hoe mobiel (bewegelijk) een bepaald gewricht of lichaamsdeel is, terwijl lenigheid meer iets zegt over de lengte van de spieren. Lenigheid van de spieren heeft niet persé invloed op de mobiliteit.

Bijvoorbeeld: als je hele korte hamstrings hebt (lenigheid), dan zou de oorzaak kunnen zijn dat je heupgewricht mobiliteit mist, waardoor je hamstrings vastlopen. Andersom: je kunt zeer lening zijn in je hamstrings en tegelijkertijd een beperkte mobiliteit in je knie hebben.

MOBILITEIT
Het verlies aan flexibiliteit met het klimmen der jaren heeft overigens meer te maken met een verlies aan mobiliteit dan met een verlies aan lenigheid. Daaruit zou je kunnen concluderen dat mobiliteitstraining zinniger is dan rekoefeningen voor je spieren als je wilt voorkomen dat je een stijve oudere dame of heer wordt.

NEEM CONTACT MET ONS OP
Of stuur een WhatsApp bericht: 06 4747 2424