Onze Missie

Waarom wij doen wat we doen?
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn. Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.

Hoe doen we dat?
Op basis van uw doelen en wensen, stellen we samen met u een tailor-made fitheidsplan op. Dat omvat een specifiek plan op de 4 essentiële pijlers van fitheid:
1) Training
2) Voeding
3) Motivatie/mindset
4) Lifestyle

Dit plan moet slagen. U moet uw doelen en wensen halen. Daarom zoeken we samen met u naar een balans tussen effectiviteit en leefbaarheid. We gaan ook tussendoelen maken om stap voor stap naar het grotere doel te kunnen werken, zonder dat u gedemotiveerd raakt. Voor langdurig resultaat moet het plan in uw leven in te passen zijn. Naast een effectief programma, maken we het ook leuk. Hierdoor houden we de motivatie hoog.

De contactmomenten zijn in onze private gyms tijdens de trainingen. Maar ook voor de gesprekken, voedingsplannen en metingen spreken we hier af. Alles wat we doen is in een 1-op-1 setting en op afspraak. Dus geen overvolle sportschool met groepen dampende mensen bij 3SIXTY5. Wij hebben 4 luxe private gyms waar veel gelijkgestemden komen.

Iedere cliënt krijgt bij 3SIXTY5 een eigen headcoach. Deze Personal Trainer is uw eerste aanspreekpunt en hij/zij maakt samen met u alle plannen, stelt doelen, houdt progressie bij en maakt de voedingsschema’s. We spreken een trainingsfrequentie per week af en gaan aan de slag.ONS VERHAAL
Wij heten 3SIXTY5 for a reason. Onze merknaam is ontstaan door het te vragen aan onze clienten. Het is onze bedrijfsnaam én onze filosofie tegelijk.

Onze founder en eigenaar Guy van der Reijden is begonnen als Strenght & Conditioning Trainer van topsporters. Guy is vanaf zijn 25e al zelfstandig ondernemer. Het was 2005 en naast topsporters ging hij ook consumenten begeleiden. Hiermee was hij dus ineens Personal Trainer (het begrip bestond nog niet in Nederland). Zijn bedrijfje heette CoachGuy. Zo noemden een aantal cliënten hem en het klonk best goed: CoachGuy, Be The Best You Can Be. De bedrijfsnaam was geboren.

Er was één probleem: toen een jaar later het steeds drukker werd en het tijd was om personeel aan te nemen, werkte deze naam niet meer zo goed. Jelle (Guy z’n eerste collega) kon moeilijk ‘CoachJelle’ als merknaam dragen. En aangezien de cliënten de naam CoachGuy hadden bedacht, leek het Guy een goed idee om de cliënten opnieuw te vragen wat zij een goede bedrijfsnaam vonden voor het groeiende bedrijfje.

Een aantal cliënten vertelde ons dat het voelde alsof we altijd met ze bezig waren. Elke dag van het jaar. Zo is de naam 3SIXTY5 geboren. Het is onze bedrijfsnaam én onze filosofie tegelijk. Als je bij ons onder begeleiding bent, zijn we altijd met je bezig.

Een perfect voorbeeld daarvan zijn feestdagen. We heten 3SIXTY5 en zijn dus ook het hele jaar geopend. En zelfs als u niet op een feestdag komt trainen, zijn we met u bezig.

Omdat onze roots in de topsport liggen, benaderen we elke client ook alsof ze een topsporter zijn. We gaan niet zomaar een beetje sporten, we kijken echt wat uw uitgangsniveau is, stellen samen met u doelen vast en gaan een gericht plan maken. Dat is de reden dat wij zoveel resultaat halen, ook bij mensen die niet fit zijn. En along the way maken we het ook nog leuk en uitdagend.

Een mooi voorbeeld: als Sven Kramer gaat trainen voor een nieuw schaatsseizoen waarbij zijn doel is om Olympisch goud te halen, gaat hij ook niet ‘zomaar’ een beetje schaatsen. A goal without a plan is just a wish.