Michelle Smit: -16 kilo en topfit in minder dan 10 maanden

Michelle Smit (29) maakte te lange dagen bij een baan waar ze eigenlijk niet helemaal op haar plek was.

Hierdoor is ze minder goed voor zichzelf gaan zorgen, met gewichtstoename en een on-fit lijf als gevolg.

Begin 2022 gooide ze het roer om door als freelancer te gaan werken.

Daarnaast schreef zich in bij 3SIXTY5 op de Valkenburgerstraat en heeft enorm hard gewerkt aan haar fysieke en mentale gezondheid. En met succes!

16 KILO LICHTER EN IN DE SHAPE VAN HAAR LEVEN
Michelle: “Ik ben inmiddels al 16 kilo afgevallen in amper 10 maanden. Mijn vetpercentage is ook met 16% gedaald en mijn spiermassa is juist omhoog gegaan. Het voelt enorm goed om al zoveel resultaat behaald te hebben in een relatief korte tijd.

Ik voel me ook veel fitter en zekerder in m’n lijf.

Het werkt voor mij heel motiverend om samen met mijn 3SIXTY5 head-coach naar doelen toe te werken en successen te vieren.

Maar het is ook heel prettig om begeleid te worden in periodes wanneer het juist wat moeizamer gaat, want ik heb ook echt wel eens geen zin om te komen.”

Bij 3SIXTY5 hangt een relaxte sfeer en de trainers maken het ook echt leuk. Als ik laag in m’n energie zit, wordt de sessie aangepast zodat het te doen blijft.

Er wordt op de lange termijn gedacht bij 3SIXTY5, het zijn geen beulen.

Voordat ik bij 3SIXTY5 begon sportte ik zelf al wel regelmatig maar eigenlijk bijna zonder zichtbaar resultaat. Dit werkte enorm frustrerend. Gelukkig is dat verleden tijd.”

BEGELEIDING BINNEN EN BUITEN DE STUDIO
“Voor mij zijn de 1 op 1 trainingen ontzettend effectief, ik kan geen training skippen en je traint toch altijd veel harder dan alleen. Daarnaast weet ik zeker dat ik alle oefeningen goed doe. Dat is een superfijn gevoel.

Maar het stukje coaching op lifestyle en voeding weegt voor mij eigenlijk nog veel zwaarder, dit is waarom ik zoveel resultaat heb kunnen halen.

Ik heb de eigenschap om altijd het beste uit mijzelf te willen halen en het liefst ook zo snel mogelijk. Dit heeft in het verleden ervoor gezorgd dat ik allerlei verschillende diëten ben gaan proberen, super ongezond en op de lange termijn helemaal niet vol te houden.

De afgelopen tijd ben ik begeleid in het stellen van realistische doelen, kijken naar het gehele proces in plaats van snelle resultaten. Ik word soms zelfs aangemoedigd om een wijntje te drinken. Robin (mijn head-coach) vertelt me dan, van éen wijntje word je niet dik, het gaat om je gedrag eromheen.

“Het is bij 3SIXTY5 kleinschalig, en daardoor heel persoonlijk. We zijn met een serieus proces bezig maar doen dit ook met een knipoog en een grapje tussendoor. Dit zorgt ervoor dat het leuk en ontspannen blijft


NIET ZWAAR, MAAR SLIM TRAINEN

“Ik heb op het moment helaas een vervelende blessure, maar toch kan ik door blijven trainen. Dankzij de begeleiding van 3SIXTY5 kan ik prima om mijn blessure heen trainen en mijn doelen blijven halen.

Ik train niet heel zwaar, maar wel met een hoge intensiteit. Hierdoor lukt het me nog steeds om veel resultaat te boeken.

“Ik voel me fitter en ik zie er fitter uit. Maar misschien nog wel het belangrijkste voordeel van alles, ik voel me eindelijk weer comfortabel in mijn bikini!

“Mijn favoriete oefening is de hip thrust. Deze oefening hebben we opgebouwd van 40 kilo naar wel 105 kilo (!). Misschien kan ik binnenkort deze oefening zelfs met het dubbele van mijn lichaamsgewicht.

Ik zit nu in de laatste weken die draaien om het verlagen van mijn vetpercentage, hierna zal het proces “build that booty” van start gaan. Hiervoor zal ik na bijna een jaar in een calorie tekort zometeen juist boven mijn energie balans moeten eten. Heel eng, maar ik heb ondertussen genoeg vertrouwen in mijn coach om samen dit proces aan te gaan.”


3SIXTY5 biedt premium personal training en coaching, we hebben 3 privé studio’s in Amsterdam en Abcoude. 

Onze zeer goed opgeleide personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen met het worden van de beste versie van jezelf. Iedere cliënt krijgt een 1 op 1 aanpak op het gebied van zowel training, voeding en mindset.

PLAN NU EEN GRATIS INTAKE IN

Of stuur ons een whatsapp: 06 4747 2424.