Loes Daniels: “De begeleiding van 3SIXTY5 heeft mede bijgedragen aan mijn zakelijke succes.”

Loes Daniels uit Amsterdam is 32 jaar oud en succesvol ondernemer. Zij vloog in 2020 de Quote Selfmade top 100 binnen met haar bedrijf Experiencegift. Naast haar drukke bestaan heeft ze toch nog tijd gevonden om te sporten. Lees hier haar verhaal.

Loes: “Ik ben super ambitieus en mijn bedrijf Experiencegift heeft een enorme groei doorgemaakt de afgelopen jaren. Dat betekent dat ik ontzettend hard heb moeten werken om te komen waar ik nu sta. De begeleiding bij 3SIXTY5 heeft mede bijgedragen aan mijn succes.”

Loes vervolgt: “De trainingen zorgen ervoor dat ik mij fit, scherp en helder voel. Maar het is natuurlijk ook fijn om een mooi, sterk en gezond lijf te hebben en houden. Ik train gemiddeld 2 keer per week bij 3SIXTY5.”

“Ik heb zakelijk een ijzeren discipline maar privé heb ik echt een stok achter de deur nodig. Mijn werk ging altijd voor al het andere, daardoor voelde ik mij op den duur minder fit. Ik was toe aan structuur en regelmaat en ben zodoende bij 3SIXTY5 terecht gekomen.”

“De begeleiding van 3SIXTY5 heeft mede bijgedragen aan mijn succes.”

“Het viel mij op dat er veel ondernemers bij 3SIXTY5 onder begeleiding zijn, dat sprak mij direct aan. Zodra ik een afspraak heb gemaakt met mijn Personal Trainer dan zeg ik deze ook niet meer af, dat laten ze overigens ook niet toe (lacht).

Ik voel mij verplicht om de afspraak na te komen, en dat werkt! Toen ik in het verleden zelf naar de sportschool ging heb ik vaak genoeg besloten om een keertje over te slaan.

Daarnaast train je harder, beter en effectiever dan als je alleen bezig bent in de gym. Dat is echt een enorm verschil merk ik. Alle 3SIXTY5 trainers zijn mega goed in wat ze doen, ze letten echt op je en maken het ook nog gezellig. Er heerst een ontspannen sfeer in de studio’s, dat bevalt me ook goed.”

“Door mijn sessies op vaste dagen en tijden in te plannen heb ik structuur in mijn agenda weten te creëren. Ik weet precies waar ik aan toe ben. Ik train nu ruim anderhalf jaar bij 3SIXTY5 in Amsterdam Zuid, ik voel mij nu sterker en fitter dan ooit. Daarnaast zit ik veel beter in mijn vel.”

“Door mijn PT sessies op vaste dagen en tijden in te plannen heb ik structuur in mijn agenda weten te creëren. Ik weet precies waar ik aan toe ben.”

“Doordat 3SIXTY5 mij ook begeleiding biedt op het gebied van voeding ben ik begonnen met intermitted fasting. Ik heb mij hier echt in verdiept, ik heb er veel over gelezen en heb er veel over geleerd van de jongens bij 3SIXTY5.

Dat vond ik super leuk om te doen. Maar er zijn ook een aantal dingen die ik minder leuk vind om te doen. Slamballs (zie foto) zijn daar een mooi voorbeeld van ?.

“De 3SIXTY5 trainers zijn echt mega goed in wat ze doen en er hangt een ontspannen sfeer in de studio’s.”

Ik heb nu net samen met mijn trainers nieuwe doelen gesteld voor het komende jaar en kijk er erg naar uit om deze te gaan behalen. Ik vind het leuk om doelgericht te werken en door 3SIXTY5 heb ik diezelfde drive in het sporten. Ik kan het iedereen aanraden!”


3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft drie eigen privé studio’s in Abcoude en Amsterdam.

De bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424.