3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Joris

“Het liefst ben ik onder de mensen, met vrienden de gezelligheid opzoeken, eropuit gaan met mijn vriendin. Stedentripjes of de natuur in. Uiteraard vind ik het ook heerlijk om te trainen, koptelefoon op, muziek aan en liften maar.”


PASPOORT:

Naam: Joris van Egmond
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Almere
Burgerlijke staat: Relatie
Sport-specifieke achtergrond: Waterpolo, Honkbal, Fitness/Powerlifting
Functie: Personal Trainer, Voedingsspecialist en Leefstijlcoach bij 3SIXTY5 Amsterdam Zuid.

HOE BEN JE BIJ 3SIXTY5 TERECHT GEKOMEN?
“3SIXTY5 is een grote naam in onze branche. Ik ben al een aantal jaar personal trainer en wilde ‘hogerop’. Dus toen ik in de eerste lockdown een vacature van 3SIXTY5 voorbij zag komen, heb ik daar op gereageerd. Er werd helaas voor iemand anders gekozen toen.

Ruim een jaar later zag ik dat er weer gezocht werd naar een personal trainer, vervolgens had ik meteen weer gesolliciteerd. Na een aantal gesprekken, een assessment en een inwerktraject ben ik vol motivatie en enthousiasme begonnen!”

WAT IS JE ACHTERGROND IN DE SPORT?
“Na het behalen van mijn zwemdiploma’s kwam ik erachter dat ik het ontzettend leuk vind om in het water te zijn. Ook houd ik ervan om mensen om me heen te hebben. Dus ben ik als snel op jonge leeftijd begonnen met waterpolo. Nadat het zwembad waar ik de sport beoefende de deuren sloot, vond ik het tijd voor wat anders.

Vervolgens ben ik gaan honkballen. Dat heb ik jarenlang met veel plezier gedaan. Het gaf mij energie om steeds met hetzelfde team beter worden en in een hogere klasse te spelen. Tot het team uit elkaar viel en ik merkte dat door het constant wisselen van team ik het plezier in de sport verloor en heb toen besloten om te stoppen.

“Powerliften is een zeer technische sport en het gaat niet persé om veel gewicht kunnen tillen, maar juist om de perfecte techniek.” 

Daarna heb ik een aantal jaar niets gedaan. Op mijn twintigste heb ik mijn passie voor fitness en powerliften gevonden. Het mooie aan powerliften is dat de focus heel erg op techniek ligt. Uiteraard ook op het liften van zoveel mogelijk kilo’s, maar niet zonder de perfecte techniek te kunnen.

Je wordt eigenlijk gedwongen de juiste techniek te gebruiken, dat vind ik het mooie aan deze sport. De focus op de juiste techniek bij het uitvoeren van de oefeningen pas ik ook altijd toe in de sessies die ik geef.”

WAT MAAKT 3SIXTY5 VOOR JOU UNIEK?
“3SIXTY5 is een echt team van trainers met enorm veel kwaliteit, know-how en passie om de klant echt verder te helpen. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik mezelf hier kan blijven door ontwikkelen op gebied van training en coaching. Ook de aanpak van de training en het coachen bij 3SIXTY5 voelt natuurlijk waardoor er gegarandeerd goede resultaten behaald worden.”

WAT DOE JE HET LIEFSTE IN JE VRIJETIJD?
“Het liefst ben ik onder de mensen, met vrienden chillen, drankjes doen enzovoorts. Eropuit gaan met mijn vriendin. Stedentripjes of de natuur in. Uiteraard vind ik het ook heerlijk om te trainen, koptelefoon op, muziek aan en liften maar.”

WAAR MOGEN WIJ JE S’NACHTS VOOR WAKKER MAKEN?
“Een toffe verre reis. Prachtige stukken natuur, coole nieuwe steden  en andere culturen ontdekken. Daar kom ik mijn bed wel voor uit hoor!”

WAT ZOU JE LATER WILLEN WORDEN ALS JE GROOT BENT?
“Nog sterker. Nee grapje, het enige waar ik echt op kan komen is nog beter in mijn vak worden en een goede vader zijn voor mijn toekomstige kind(eren).”


WAT ZOU EEN BETER LIJF VOOR U DOEN?


Moeite met de juiste aanpak te vinden om écht fitter, slanker en gezonder te worden? Dat is exact waar wij inmiddels honderden mensen met succes mee geholpen hebben.

Na de korte intake , start u in een van onze , professionele private studios in Abcoude of  in Amsterdam Centrum of Amsterdam Zuid. Of plan nu meteen een gratis proefsessie!

PLAN EEN GRATIS INTAKE

Liever bellen? 06 47472424 of stuur een Whatsapp bericht: 06 47472424