Jeroen: “Ik ben verbaasd over wat mijn lijf nu allemaal kan.”

Jeroen (46) heeft samen met zijn vrouw Barbara een beveiligingbedrijf. Hij geeft dagelijks leiding aan meerdere werknemers en sport sinds dik een half jaar bij 3SIXTY5 in Huizen.

“Dat uurtje focussen met een personal trainer, vind ik heel lekker. Als ik daarna op de zaak kom heb ik het gevoel dat ik de wereld weer aankan.

“Ik ben sportief. Ik doe aan voetbal, fietsen, maar fitnessen, daar had ik niet veel mee. Zo heb ik altijd voor het goede doel gemountainbiket. Lange afstanden fietsen, dat is voor mij geen probleem. Maar dat is conditioneel. Pas toen mijn vrouw Barbara mij aanspoorde om krachttraining te doen met een personal trainer zag ik het verschil. Ik ben verbaasd over wat mijn lichaam kan.”

“Dat uurtje focussen met een personal trainer, vind ik heel lekker. Als ik daarna op de zaak kom heb ik het gevoel dat ik de wereld eer aankan. Ik ontdekte dat ik veel sterker ben dan dat ik denk. Ik ben nu een uitdaging met mijzelf aangegaan, met mijn lijf. Ik ben benieuwd wat het allemaal kan, hoever ik kan gaan. Elke week merk ik dat ik weer iets anders kan, waarvan ik dacht dat het onhaalbaar was. Zoals nu de double push press met het zwaarste gewicht. Ik zag mannen in de sportschool het doen en dan dacht ik, dat is nog lang niet voor mij. En nu zes maanden later kan ik het ineens. Dat komt ook door de personal trainer. Ze zorgen ervoor dat je tot het uiterste gaat, elke keer weer een stapje extra. In de sportschool houd je het sneller voor gezien.”

”Mijn vrouw en ik zijn een stukje gelukkiger geworden en hebben elkaar weer gevonden”

“Dat extra stukje zelfvertrouwen is voor mij onbetaalbaar. Je ziet er goed en gezond uit, en dat voel je ook. Je bent tevreden met wie je bent, je omarmt jezelf. Niet alleen ik, maar ook mijn vrouw, die ook bij 3SIXTY5 traint. Ze is weer van zichzelf gaan houden. Dat doet mij goed. Het ging een tijd minder met onze relatie, wat uiteraard vaak voorkomt als je lang samen bent. Door samen te sporten hebben we elkaar weer gevonden. We hadden ineens weer een doel samen, een overeenkomst.”

“We zijn samen strenger op ons eten gaan letten, meer gaan sporten en daardoor hebben we ook meer energie voor andere dingen. Onze vakanties zien er nu zo anders uit. We gaan met het hele gezin tijdens onze vakantie hiken, fietsen of klimmen. Dan nemen wij die twee pubers van ons mee op sleeptouw. Fantastisch toch, van die fitte ouders? Ik zie dat zij daar ook blij van worden, om hun vader en moeder zo te zien. Gelukkige ouders, daar worden kinderen ook gelukkig van.

“De vakanties van ons gezin zien er nu zo anders uit.

We dagen ze nu zelfs uit. Waar we vroeger tijdens een skivakantie om 13.00uur stopten met skiën om neer te ploffen op het terras, zijn we nu vaak tot laat in de middag op de berg te vinden. Maar ook zomervakanties worden anders ingericht. Op een ochtend tijdens de vakantie vroeg ik mij af waar mijn vrouw was, ze was al hardlopen. Ze is enorm sportief geworden. Dat brengt ons weer samen. We zijn samen een stukje gelukkiger geworden. Wanneer je heel lang samen bent is dat mooi, maar soms ook lastig. Je went aan elkaar. We hebben elkaar weer teruggevonden, nieuwe kanten van elkaar ontdekt. Naast personal training ben nog steeds aan het fietsen. En al dacht ik dat mijn conditie top was, nu sta ik als eerst boven aan de berg, terwijl mijn fietsgenoten nog de berg aan het beklimmen zijn.”3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft vier eigen privé studio’s in Abcoude, het Gooi en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424