Halina Reijn: “Voor het eerst ben ik trots op mijn lijf; het is sterk en fit”

Halina Reijn (43) is actrice, regisseur en filmmaker en is regelmatig op het witte doek en op het toneel te zien. Ze sport sinds 2018 bij 3SIXTY5 afwisselend op de Valkenburgerstraat en op de Albert Cuypstraat.

Verslaafd aan het sporten? Wat een gelul dacht ik altijd. Waar héb je het over. Nu ben ik het zelf ook.”

“Ik ga het maar zeggen: ik ben verslaafd geraakt aan sporten. Ik dacht dat ik het nooit zou zeggen, dat het mij nooit zou ‘overkomen’, maar ik vind sporten sinds kort heerlijk. Wanneer vriendinnen dat vroeger tegen mij zeiden, dacht ik wat een gelul. Waar héb je het over. Verslaafd aan sporten, dat bestaat niet. Nu ik zelf een fijn ritme en 3SIXTY5 heb ontdekt, ben ik het zelf ook.

Halina Reijn: “Ik heb af en toe specifieke doelen, zoals dat ik naakt op het toneel moet staan.”


“Wat voor mij het belangrijk is geweest is dat 3SIXTY5 een andere filosofie hanteert. Hoe gek het ook klinkt, maar de focus ligt hier minder op het esthetische aspect. Het ligt meer op het mentale aspect. Het gaat er in het leven niet om zo mooi en slank mogelijk te eindigen. Daar heeft niemand iets aan. Het gaat om je goed in je vel voelen, sterk zijn, een soort innerlijke kracht die zich ook in een sterk fysiek uit.”

Voor het eerst heb ik echt zelfvertrouwen. Dit is mijn lijf, en ik ben er trots op!”

“De 3SIXTY5’ers coachen op het gebied van voeding en training die je levensstijl veranderen, maar goed vol te houden zijn, je leven lang. Ik heb af en toe specifieke doelen, zoals dat ik naakt op het toneel moet staan of dat ik in een bepaalde lichamelijke vorm moet zijn voor een bepaalde rol. Daar ga ik daar helemaal voor, ook als een soort uitdaging om te kijken hoe ver je lichaam kan gaan. Het is regelmatig voorgekomen in het verleden dat ik mijn lichaam moest uitdagen. Dan lukt het, maar verviel ik in het oude patroon zodra ik het doel behaald had.”

“Nu train ik minimaal 2 keer per week en soms zelfs 3 keer. Dat komt ook doordat ze bij 3SIXTY5 heel flexibel zijn met inplannen.”

Halina: “Sporten is voor mij niet de leukste bezigheid, ik kan veel andere dingen bedenken die ik ter ontspanning kan doen. Totdat ik hen ontdekte. Ik heb het nog nooit zo lang volgehouden, om op regelmatige basis te sporten. Nu heb ik er echt zin in. Het heeft mij zoveel meer gebracht dan een sterk en mooi lichaam. Ik zit goed in mijn vel, er is meer rust.

Ik krijg door mijn werk veel prikkels. Ik sta altijd ‘aan’. Als ik bij 3SIXTY5 ben sta ik even ‘uit’, terwijl ik aan het sporten ben. Je weet dat je begeleid wordt door een ervaren en goed opgeleide coach, je hoeft hem of haar alleen maar te volgen. Dat is heel lekker. Ik hoef niet zelf na te denken. Ik ben niet gemaakt om zelf in de sportschool aan de apparaten te hangen. Dan houd ik het snel voor gezien.”

“De filosofie van 3SIXTY5 spreek mij aan; je moet je sterk en goed voelen, dat betekent niet dat je aan de heersende schoonheidsidealen moet voldoen”

“Voor mij is personal training bij deze club een uitkomst. Je krijgt een tailor made programma, dat wordt afgesteld op mijn behoeftes. Er is overal ruimte voor, je kan je eigen tempo bepalen. Zo kan ik als ik in de avond op het toneel sta niet helemaal tot het uiterste gaan tijdens de training, dan passen we de training daarop aan. Of als ik weet dat ik de week erop in Parijs aan het spelen ben, plan ik nog even een extra sessie in, zodat ik fit en sterk die kant op ga, want tijdens mijn werk in het buitenland is het moeilijk om te sporten.”

“De begeleiding heeft met zoveel meer gebracht dan alleen een sterker en mooier lichaam. De sessies zijn ook echt even een moment voor mezelf.”

“Je lichaam moet fit zijn, flexibel, druk aankunnen, een goede houding hebben. Voor het eerst heb ik echt zelfvertrouwen. Dit is mijn lijf, en ik ben er trots op. Ik heb hier het laatste jaar een reis gemaakt, en tot mijn verbazing óók een innerlijke reis.”

Bekijk ook: www.halinareijn.nl3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft vier eigen privé studio’s in Abcoude, het Gooi en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424