Guy van der Reijden

‘FITNESSGOEROE’ GUY VAN DER REIJDEN

Guy van der Reijden (1977) is oprichter en eigenaar van 3SIXTY5 Personal Training en reeds 15 jaar één van Nederlands bekendste trainers en vaste gast in veel media (BNR Newsradio, Radio 538, RTL4 en verschillende magazines).

Hij leidt de 4 Private Gyms van 3SIXTY5 en daarmee de 25 full-time Personal Trainers, Fysiotherapeuten en Nutritionists van 3SIXTY5 en wordt gezien als visionair in de fitness- en health industrie. Guy heeft 2 healthboeken op zijn naam staan, waarvan “Op de Cover van Men’s Health in 100 Dagen” de bekendste is.

Samen met zijn vrouw Renée Vervoorn, heeft Guy in 2017 ook PLTS opgericht. PLTS is een high intensity Reformer Pilates concept met 3 vestigingen in Amsterdam (www.plts.nl).

Guy geeft al jaren verschillende opleidingen, lezingen en masterclasses aan fitnessprofessionals en wordt gezien als autoriteit in de personal training wereld.

Zijn mensgerichtheid en tegelijkertijd no-nonsense benadering wordt gezien als verfrissend en inspiratievol voor zowel clienten van 3SIXTY5, maar ook voor andere professionals uit de fitness- en health sector, maar ook daarbuiten.

Lees hier meer over de missie van 3SIXTy5 Personal Training.