Gevulde koolwraps

Wraps zijn in onze ogen lekker met vrijwel alles. Wij hebben deze keer gekozen voor een vegan variant, maar je kunt hier ook kip, pulled beef of garnalen bij serveren. Duik snel de keuken in, want het is tijd om te vullen, rollen en genieten! 

INGREDIËNTEN:

– 1 Chinese kool
– 2 cm verse gember
– 1 eetlepel arachideolie
– 200 gram vegetarisch gehakt
– 1 eetlepel sojasaus
– 1/2 komkommer
– 1 bosje radijs

BEREIDINGSWIJZE:

Breng een grote pan met water aan de kook. Haal 2 mooie bladeren per persoon van de kool en kook ze in delen in 2 minuten. Spoel met koud water, laat uitlekken en dep droog met keukenpapier

Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vegan gehakt en de gember 4 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met de sojasaus en zet het vuur uit.

Halveer ondertussen de komkommer in de lengte en snijd in plakjes (verwijder eventueel met een theelepel de zaadlijsten). Snijd ook de radijs in plakjes.

Schep (bij 4 personen) 1/8 van het gehaktmengsel, wat komkommer en radijs op het stevige deel van de kool en rol op tot de helft. De zijkanten mogen open blijven. Maak (bij 4 personen) zo nog 7 pakketjes. Serveer de rest van de groente erbij als salade.

VOEDINGSWAARDEN (per wrap):

Kcal: 135
Eiwit: 12 gram
Koolhydraten: 9 gram
Vetten: 4 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.