High protein French toast

Er gaat niets boven een klassieke French toast op zijn tijd. Met dit recept heb je binnen een handomdraai een lekker, voedzaam én gezond ontbijt-recept op tafel. Begin je dag goed! 

INGREDIËNTEN (voor 2 personen):
– 1 ei
– 1 theelepel kaneelpoeder
– 1 eetlepel whey eiwitpoeder
– 6 sneetjes volkoren brood (3 per persoon)
– 15 ml maple syrup
– 100 gram frambozen
– 100 gram kokoskwark

BEREIDINGSWIJZE:

Klop het ei met de kaneelpoeder en de whey los en roer de melk erdoor.

Snijd de korstjes van het brood, wentel ze door de melkmix en leg ze op elkaar in een diep bord. Schenk de rest van de melkmix over het brood.

Verwarm wat boter in de pan en bak drie sneetjes brood op middelhoog vuur, goudbruin aan beide kanten.

Stapel de French Toast op elkaar met een laagje kokos kwark en frambozen. Herhaal dit proces met de overige drie sneetjes.

VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

Kcal: 425
Eiwit: 32 gam
Koolhydraten: 61 gram
Vetten: 6 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.