Bieten tortilla met falafel

Een falafel tortilla is hét ideale gerecht voor on the go! Lekker, snel en gemakkelijk. 3SIXTY5 trainers nemen vaak tortilla’s mee voor tijdens de lunch, maar als avondeten kan het natuurlijk ook. 

INGREDIËNTEN (voor 1 tortilla):
– 1 bieten tortilla
– 4 falafel balletjes
– 1/2 kleine rode ui
– 1/2 rode paprika
– 1/4 courgette
– 1/4 geprakte avocado
– 1 eetlepel hüttenkäse
– 1 handje rucola sla

BEREIDINGSWIJZE:
Verhit de grillpan en fruit de ui. Grill na enkele minuten de paprika, courgette en falafel balletje mee. Smeer vervolgens de bieten tortilla in met de avocado spread en hüttenkäse. Als de paprika en de falafel goed gegrild zijn, beleg je de tortilla ermee. Maak af met een handje rucola, draai de tortilla dicht en smullen maar!

VOEDINGSWAARDEN (per tortilla):
Kcal: 295
Eiwit: 12 gram
Koolhydraten: 28 gram
Vetten: 15 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.