Courgette gevuld met tonijn

Makkelijk, lekker én voedzaam. Deze gevulde courgette zou je eventueel ook met een salade kunnen serveren. Heb je vandaag even geen zin in tonijn? Met gehakt is ‘ie minstens net zo lekker! 

INGREDIËNTEN (voor 2 personen):
– 2 courgettes
– 2 uien
– 2 gele paprika’s
– 2 blikjes tonijn in water in blik (2 bakjes van 160 gram uitgelekt)
– 70 gram tomatenpuree (blikje)
– 1 theelepel paprikapoeder

BEREIDINGSWIJZE:

Verwarm de oven voor op 200° C. Halveer de courgettes en hol uit met een lepel. Snijd het binnenste deel in blokjes.

Snipper de ui en snijd de paprika in blokjes. Laat de tonijn uitlekken en vang de olie op.

Verhit de olie van de tonijn in een pan en bak de ui, tomatenpuree, blokjes courgette en paprika. Voeg de tonijn toe en breng op smaak met de paprikapoeder, peper en zout.

Leg de courgettes in een ovenschaal, vul met het mengsel en verwarm 15 min. in de oven. Serveer de courgettes optioneel met een salade.
VOEDINGSWAARDEN (per stuk):

Kcal: 331
Eiwit: 31 gram
Koolhydraten: 22 gram
Vetten: 11 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.