Eiwitrijke chicken pizza

Omdat we eigenlijk áltijd pizza kunnen eten, maar het niet áltijd een slim idee is. Met deze optie is een pizza wat ons betreft totaal geoorloofd. En mocht je geen zin hebben in vlees kun je heel gemakkelijk kiezen voor een vegetarische optie; vervang dan kip voor tempeh. 

INGREDIËNTEN (voor 1 pizza):
– 100 gram kipfilet
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 Magioni pizzabodem
– 1/2 pakje tomatensaus
– 1 eetlepel pesto
– 1 grote tomaat
– 1 gele paprika
– 1/2 blik zwarte bonen
– 1/2 mozzarella
– 2 eetlepels verse basilicum

BEREIDINGSWIJZE:
Bak de kip in een koekenpan op middelhoog vuur tot de kip goudbruin is. Leg de pizzabodem vervolgens op een ovenschaal en doe daar de tomatensaus overheen. Top de pizzabodem met kip, tomaat, paprika zwarte bonen en mozzarella. Schuif tot slot de pizza in de oven voor ongeveer 12-15 minuten op 220 graden. Buon apettito!

VOEDINGSWAARDEN (per pizza):
Kcal: 683
Eiwit: 50 gram
Koolhydraten: 83 gram
Vetten: 14 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.