Carl: “Met een personal trainer van 3SIXTY5 sport je doelgericht!”

Carl Nobelen (62) is zelfstandig ondernemer, reist veel en woont in Amsterdam. Hij traint sinds februari 2018 bij 3SIXTY5 op de Valkenburgerstraat.

“Je kan je 3SIXTY5 trainer altijd om advies vragen

 “Ik ben altijd veel met mijn gezondheid bezig geweest. Ik vind dat enorm belangrijk. Ik ben dol op zwemmen en beoefen dan ook veel watersporten. Ik heb daarnaast ook altijd zelfstandig gesport, die motivatie heb ik altijd zelf gehad. Al voelde ik mij twee jaar geleden in Peru niet topfit. Ik heb daar veel gewandeld, dat doe ik graag, maar dat kostte mij meer moeite dan ik had gedacht. Daar besloot ik extra te gaan investeren in mijn fitheid, en een personal trainer in de arm te nemen.”

“Sinds die tijd ben ik naast regelmatig trainen, ook weer extra op het eten gaan letten. Ik hou van licht eten, ik ben nooit liefhebber geweest van biefstukken die in de boter zwemmen. Ik kook graag met verse producten en eet veel vis. Samen met mijn voedingspatroon is dat voldoende voor een fit en sterk lichaam. Ik reis veel en dan is het de kunst om ook gezond te blijven eten. Daar kan de personal coach je dan mee helpen. Je kan altijd om advies vragen bij de trainers van 3SIXTY5, dat voelt fijn. We bespreken ook regelmatig mijn doelen. En dat is voornamelijk: strak en lekker in mijn vel zitten. En nog veel lastiger: dat volhouden. Dat is altijd weer een uitdaging.”

”Ik kom hier om een uurtje heel hard te werken, mijn hoofd leeg te maken en ik weet zeker dat de oefeningen goed zijn voor mijn lichaam.”

“Ik ga ’s ochtend met goede zin naar de gym van 3SIXTY5. Je trainer bedenkt op basis van je doelen de workout, en die neemt je aan de hand. Ik vind dat fijn. Het grappige is, ik registreer de oefeningen niet eens, geen idee wat we precies doen, maar het heeft bijzonder veel effect.

Ik kom hier om een uurtje heel hard te werken, mijn hoofd leeg te maken en ik weet zeker dat de oefeningen goed zijn voor mijn lichaam en dat ik het goed uitvoer. Daar zijn ze hier bij 3SIXTY5 heel precies in, zonder dat het vervelend wordt. Tijdens een workout probeer ik altijd helemaal voor te gaan. Ik word ook telkens weer verrast met andere oefeningen. Er zijn op deze locatie 5 Personal Trainers werkzaam en ik vind het leuk om elke keer met een andere trainer te werken. Dat is lekker voor de afwisseling en je wil de trainer niet teleurstellen dus ga ik er elke keer weer voor. Ik stap trots en voldaan de deur uit. Dat heb ik dan toch maar weer gedaan.”3SIXTY5 biedt premium Personal Training aan en heeft vier eigen privé studio’s in Abcoude, het Gooi en Amsterdam.

De 25 bijzonder goed opgeleide en ervaren personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen voor u klaar om te begeleiden op weg naar de beste versie van uzelf. Elke client wordt 1-op-1 begeleidt op zowel training, voeding & mindset.

BOEK EEN GRATIS INTAKE GESPREK

Of stuur een WhatsApp: 06 4747 2424