Buddha bowl met spinazie

Een goed gevulde kom met diverse kleurrijke groentes, ook wel bekend als de Buddha bowl! Wij maken deze bowl met de volgende voedzame ingrediënten, zilvervliesrijst, spinazie, champignons, avocado en hummus.

INGREDIËNTEN (voor 2 personen):

– 100 g zilvervliesrijst
– 150 g verse spinazie
– 200 g champignons
– 1 avocado
– 2 el hummus
– 2 el sesamzaadjes

BEREIDINGSWIJZE:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de spinazie tot het is geslonken. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd ondertussen de champignons in kwarten.

Haal de spinazie uit de pan en zet even apart.

Verwarm opnieuw een scheutje olie in de koekenpan en bak hierin de champignons. Breng ook de champignons op smaak met peper en zout.

Snijd ondertussen de avocado in dunne plakjes.

Verdeel de rijst, de gebakken spinazie, de gebakken champignons, de avocado en de hummus over twee kommen.

Maak af met de sezamzaadjes en serveer.

VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

Kcal: 414
Eiwit: 8 gram
Koolhydraten: 46 gram
Vetten: 19 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.