3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Shaquil

“Ik merk dat ik bij 3SIXTY5 zeer gemotiveerd word om mijzelf te ontwikkelen. In de voorgaande jaren werkte ik voor mezelf, waardoor ik geen collega’s om me heen had die me konden inspireren. Hier werk ik in een omgeving met één en al inspiratie.”


PASPOORT:

Naam: Shaquil Kromopawiro
Leeftijd: 23 jaar
Woonplaats: Amsterdam
Burgerlijke staat: In een relatie
Sport-specifieke achtergrond: Tennis, voetbal en fitness
Functie: Personal Trainer, Voedingsspecialist en Leefstijlcoach bij 3SIXTY5 Abcoude.

Lees meer “3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Shaquil”

Een goede gezondheid is het beste schild tegen een virus!

Nieuwsuur publiceerde afgelopen dinsdag een zeer sterk artikel over de relatie tussen fitheid en het risico op ernstig ziek worden van het Covid-19 virus. De kop van het artikel luidt: wacht niet op vaccin, maar werk aan gezonde leefstijl, aldus 1600 zorgproffesionals. Lees het hele Nieuwsuur artikel hier.
Lees meer “Een goede gezondheid is het beste schild tegen een virus!”

Protein choco-balls

Met dit recept heb je binnen een mum van tijd een lekkere snack of desert op tafel. Lekker zoet en met 60 calorieën per rol calorisch verantwoord. Onze tip: haal ’s avonds 2 balletjes uit de kom en leg de kom afgedekt terug in de koelkast. Hierdoor voorkom je overeten en geniet je meerdere dagen van de choco ballen! 

Lees meer “Protein choco-balls”

3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Govert

“Tot mijn 15e heb ik vrij weinig aan sport gedaan. Dit resulteerde in combinatie met een slecht voedingspatroon tot overgewicht. Ik was hier uiteraard niet happy mee en wilde graag afvallen. Door deze persoonlijke ervaring heb ik mijn interesse in sport en voeding ontwikkelt.”


PASPOORT:

Naam: Govert van der Klei
Leeftijd: 22 jaar
Woonplaats: Uithoorn
Burgerlijke staat: In een relatie
Sport-specifieke achtergrond: Fitness en CrossFit
Functie: Personal Trainer, Voedingsspecialist en Leefstijlcoach bij 3SIXTY5 Albert Cuyp.

Lees meer “3SIXTY5 Personal Trainer Spotlight: Govert”

Stop met diëten!

Vandaag de dag heeft één op de twee (bron: CBS) volwassen Nederlanders overgewicht. In 1990 lag dit aantal nog op één op de drie volwassenen. We spreken van overgewicht bij een BMI van 25-30.

Ondanks een exponentiële groei in het aanbod van ‘gezonde’ voeding en diëten zien we al jarenlang een negatieve trend ontstaan. Als deze trend zich voortzet, heeft 62% van de volwassenen in 2040 overgewicht. Hoe kunnen we voor een optimistischer toekomstbeeld zorgen? Één ding is -wat ons betreft- zeker: stop met diëten! Een (crash) dieet is de beste manier om aan te komen. 

Lees meer “Stop met diëten!”

6x gezonde snacks voor ’s avonds

Het is zeer verleidelijk om ’s avonds, terwijl je onderuit gezakt op de bank ligt naar iets lekkers te grijpen. Deze calorie knallers zorgen ervoor dat je aan het einde van de dag meer calorieën binnenkrijgt dan je verbruikt. Het resultaat is een positieve energiebalans.

Wij hebben daarom een aantal low cal alternatieven voor je op een rijtje gezet. ‘S avonds snacken zonder schuldgevoel, dat wilt toch iedereen?

Lees meer “6x gezonde snacks voor ’s avonds”

Hoe kom je lichamelijk -en mentaal fit de coronaquarantaine door?

Door de maatregelen om het coronavirus tegen te gaan zitten veel mensen al weken aan huis gekluisterd. Weinig beweging, onregelmatig eten, stress van het thuis lesgeven en economische onzekerheid: verschillende factoren die kunnen zorgen voor een negatieve spiraal. Hoe voorkom je dat je iedere week een kilo aankomt? 3SIXTY5 heeft een aantal praktische tips op een rijtje gezet.

Lees meer “Hoe kom je lichamelijk -en mentaal fit de coronaquarantaine door?”

Springrolls met tofu (of met kip)

Een super simpel gerecht dat je binnen maar liefst 20 minuten op tafel zet. Deze vega variant kan je makkelijk niet-vega maken door de tofu te vervangen voor kip! Het is mischien even wennen om met rijstvellen te werken. Maar als je het eenmaal door hebt zijn deze springrolls zo klaar.

Lees meer “Springrolls met tofu (of met kip)”