Biefstukreepjes met bloemkoolrijst

De laatste tijd zijn er steeds meer producten te verkrijgen die op basis van groente worden gemaakt. Tortilla’s (op basis van 45% groenten), pasta op basis van linzen en rijst op basis van bloemkool. Meer groente en minder koolhydraten. Wij combineren bloemkoolrijst met paprika, champignons en biefstukreepjes. 

INGREDIËNTEN (voor 2 personen):

– 200 gram biefstuk
– 2 teentjes knoflook
– 3 eetlepels sojasaus
– 2 puntpaprika’s
– 300 gram kastanje champignons
– 400 gram bloemkoolrijst

BEREIDINGSWIJZE:

Snijd de biefstuk in reepjes. Leg de biefstukreepjes in een kommetje met sojasaus en laat zo’n 15 minuten marineren.

Snijd ondertussen de paprika en champignon in plakjes.

Kook de bloemkool rijst in 1-2 minuten gaar.

Doe een scheutje olie in een wokpan en pers het tweede teentje knoflook. Voeg de geperste knoflook samen met de champignons en de paprika toe aan de pan bak zo’n 5 minuten.

Verhit ondertussen een scheutje olie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes hierin aan beide kanten zo’n 3 minuten. Gooi tot slot de biefstukreepjes in de wokpan en bak nog zo’n 2 minuten mee.

VOEDINGSWAARDEN (per persoon):

Kcal: 314
Eiwit: 35 gram
Koolhydraten: 11 gram
Vetten: 13 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.