Banaan havermout pannenkoeken

De guilty pleasure van heel veel Nederlanders zijn toch echt pannenkoeken! Uiteraard niet super gezond maar wel erg lekker. Wij delen hier de 3SIXTY5 variant met jou die lekker en voedzaam is.

INGREDIËNTEN (voor 16 pannenkoeken):

– 250 gram volkoren pannenkoekenmix
– 1 grote rijpe banaan
– 50 gram havermout
– 40 gram gehakte walnoten
– 1 scoop vanille whey proteine
– kookspray

BEREIDINGSWIJZE:

Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de banaan, havermout en walnoten erdoor. Giet een flinke soeplepel van het beslag in een hete koekenpan met een klein beetje kookspray. Draai de pannenkoeken om wanneer er zich bellen vormen. Bak de pannenkoeken tot ze goudbruin zijn.

VOEDINGSWAARDEN (per pannenkoek):
Kcal: 84
Eiwit: 5 gram
Koolhydraten: 14 gram
Vetten: 2 gram


UW DOEL IS ONZE MISSIE
Het is onze drijfveer om mensen te helpen hun fysieke (en soms ook mentale) doelen te behalen. Om de maximale potentie van hun eigen lijf en gezondheid te vergroten en te laten benutten. Wij vergroten de quality of life. Het is ons doel om u de beste versie van uzelf te laten zijn.

Wij willen significante en tegelijkertijd duurzame verbetering in leef kwaliteit, gezondheid, lichaamsgewicht en fitheid teweeg brengen. Het is ons streven om zelfs meer verandering teweeg te brengen dan u vooraf zelf had kunnen dromen. Wij halen hier al 15 jaar onze voldoening uit.