Anouk Hoogendijk: “Na 2 zwangerschappen herkende ik mezelf niet meer!”

Anouk Hoogendijk (38) is voormalig professioneel voetbalster en stond na haar voetbalcarriére ineens voor een flinke uitdaging, na twee zwangerschappen stond niet alleen haar wereld, maar ook haar lijf op z’n kop.

Anouk Hoogendijk voetbalde op het hoogste niveau (o.a. Ajax en Nederlands elftal) en was altijd topfit. Onverwachts stond ze voor een nieuwe uitdaging na haar sportcarrière. “Na twee zwangerschappen in korte tijd veranderde mijn lichaam en fitheid aanzienlijk.”

DE WEG NAAR HERSTEL
Anouk’s fysieke uitdagingen tijdens en na haar zwangerschappen brachten haar bij 3SIXTY5: “Na mijn eerste zwangerschap herkende ik mijn lijf al niet meer terug en de tweede zwangerschap was moeilijker. Na de bevalling voelde ik dat ik mijlenver van mijn oude fitheid was. Ik wist dat ik hulp nodig had weer in shape te komen.

Niet alleen mijn conditie en kracht waren weg, ik miste vooral het vertrouwen in mijn eigen lijf. Dat vertrouwen heb ik gelukkig weer teruggevonden, en dat is echt dankzij de professionals van 3SIXTY5.”

DE ROL VAN 3SIXTY5
“Het team van 3SIXTY5, onder leiding van Guy, stelde een persoonlijk plan voor mij op. Jelle, een van mijn vaste trainers, werkte nauw met me samen om oefeningen aan te passen aan wat ik kon. Stap voor stap voelde ik de vooruitgang en ging mijn motivatie omhoog en kon ik weer genieten van het sporten.”

“De expertise en het geduld van de trainers bij 3SIXTY5 waren cruciaal voor mijn herstel.”

TOP RESULTATEN
Anouk benadrukt haar behaalde resultaten: “Dankzij de doelgerichte en persoonlijke aanpak van 3SIXTY5 heb ik mijn doelen bereikt. Mijn vetpercentage is gedaald van 25% naar 18%, en ik kan weer sporten zonder pijn.”

PERSOONLIJKE GROEI EN DANKBAARHEID
“Ik heb niet alleen fysiek verbeteringen geboekt, maar ook mentaal. 3SIXTY5 hielp mij mijn grenzen te verleggen en weer trots te zijn op mijn lichaam. Ik ben hen enorm dankbaar voor de persoonlijke zorg en begeleiding.”.

TOEKOMSTPLANNEN EN VOORUITGANG
Anouk kijkt optimistisch naar de toekomst: “Met de voortdurende ondersteuning van 3SIXTY5 ben ik benieuwd hoe ver ik nog kan gaan. Hun aanpak is niet alleen over sporten, maar over het bereiken van een gezonde, gebalanceerde levensstijl.”


3SIXTY5 biedt premium personal training en coaching, we hebben 3 privé studio’s in Amsterdam en Abcoude. 

Onze zeer goed opgeleide personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen met het worden van de beste versie van jezelf. Iedere cliënt krijgt een 1 op 1 aanpak op het gebied van zowel training, voeding en mindset.

PLAN NU EEN GRATIS INTAKE

Of stuur ons een whatsapp: 06 4747 2424.