Anouk Hoogendijk: van topsporter naar topfit met 3SIXTY5

Anouk Hoogendijk (38) is voormalig professioneel voetbalster en stond na haar voetbalcarriére wederom voor een flinke sportieve uitdaging .

EEN NIEUWE UITDAGING NA DE TOPSPORT

Anouk Hoogendijk, bekend als voormalig professioneel voetbalster, stond voor een nieuwe uitdaging na haar sportcarrière. “Na het stoppen met professioneel voetbal bleef ik sporten nodig hebben voor mijn geluk. Maar met twee zwangerschappen veranderde mijn lichaam en fitheid aanzienlijk.”

DE WEG NAAR HERSTEL

Anouk’s fysieke uitdagingen tijdens en na haar zwangerschappen brachten haar bij 3SIXTY5. “Mijn tweede zwangerschap was moeilijker, en na de bevalling voelde ik dat ik ver van mijn oude fitheid was. Ik wist dat ik hulp nodig had om mijn oude kracht en vertrouwen terug te krijgen.”

DE ROL VAN 3SIXTY5

“Het team van 3SIXTY5, onder leiding van Guy, stelde een persoonlijk plan voor mij op. Jelle, mijn vaste trainer, werkte nauw met me samen om oefeningen aan te passen aan mijn behoeften. Hun steun was cruciaal in mijn herstel.”

BEHAALDE RESULTATEN

Anouk benadrukt haar behaalde resultaten: “Dankzij de doelgerichte en persoonlijke aanpak van 3SIXTY5 heb ik mijn doelen bereikt. Mijn vetpercentage is gedaald van 25% naar 18%, en ik kan weer sporten zonder pijn.”

PERSOONLIJKE GROEI EN DANKBAARHEID

“Ik heb niet alleen fysiek verbeteringen geboekt, maar ook mentaal. 3SIXTY5 hielp mij mijn grenzen te verleggen en weer trots te zijn op mijn lichaam. Ik ben hen enorm dankbaar voor de persoonlijke zorg en begeleiding.”.

TOEKOMSTPLANNEN EN VOORUITGANG

Anouk kijkt optimistisch naar de toekomst: “Met de voortdurende ondersteuning van 3SIXTY5 ben ik benieuwd hoe ver ik nog kan gaan. Hun aanpak is niet alleen over sporten, maar over het bereiken van een gezonde, gebalanceerde levensstijl.”


3SIXTY5 biedt premium personal training en coaching, we hebben 3 privé studio’s in Amsterdam en Abcoude. 

Onze zeer goed opgeleide personal trainers staan 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar om je te helpen met het worden van de beste versie van jezelf. Iedere cliënt krijgt een 1 op 1 aanpak op het gebied van zowel training, voeding en mindset.

PLAN NU EEN GRATIS INTAKE

Of stuur ons een whatsapp: 06 4747 2424.