3SIXTY5 opent in de Pijp!

ALBERT CUYPSTRAAT 44 AMSTERDAM

Begin november openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in de Amsterdamse Pijp. Het is onze vierde locatie in totaal en de tweede in Amsterdam. Het nieuwste 3SIXTY5 zusje bevindt zich op de Albert Cuypstraat nummer 44. Dat is vlakbij de kruising met de Hobbemakade.

3SIXTY5 onderscheidt zich doordat wij echt maatwerk leveren. We werken uitsluitend op 1-op-1 basis. U heeft een persoonlijke HeadCoach die niet alleen met u traint, maar ook op maat gemaakte voedingsplannen samenstelt en adviseert over andere gezondheids gerelateerde zaken.

ONZE PRIVATE GYMS ZIJN UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR ONZE CLIENTEN EN U TRAINT OP HET TIJDSTIP DAT U FIJN VINDT

3SIXTY5 personal training de pijp

Wij bewaken de persoonlijke en exclusieve sfeer in onze studio’s. Om die reden hebben we voor onze openingsmaand plek voor slechts 10 cliënten.

100% TOEGEWIJD
We zijn 100% toegewijd om onze cliënten te helpen hun gewenste resultaten te behalen. Onze klantenkring bestaat uit een breed scala aan mensen, die allemaal één ding gemeen hebben: ze werken allemaal aan een persoonlijke doelstelling.

bikini-before-after-12-weeks

DIVERSE DOELSTELLINGEN
De doelstellingen van onze cliënten zijn net zo divers als de mensen zelf: ze variëren van vet verliezen tot het werken aan een killer body. Van het wegnemen van fysieke klachten tot aan het trainen voor een atletische prestatie, zoals het uitlopen van de New York City marathon.

IEDEREEN IS WELKOM
We werken alleen met zeer gemotiveerde cliënten, maar laat dat u niet afschrikken. Het grootste deel van onze nieuwe cliënten heeft meer dan tien jaar niet gesport en leeft ongezond. Maakt u zich dus geen zorgen: u komt niet alleen fitte mensen tegen in onze studio’s. Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen.

Geïnteresseerd? Boekt u dan gratis een vrijblijvend intakegesprek.